Новий Volkswagen Passat несподівано розсекретили до прем’єри

0
77

Компанія Volkswagen готується до глобального дебюту нового покоління знаменитої моделі Passat, яка з переходом у наступну генерацію буде представлена виключно у версії універсал.

До недавнього часу оцінити яким виявиться дизайн машини можна було виключно за шпигунськими фотографіями, де новий “Пасат” був представлений виключно в щільному камуфляжі, але все змінилося напередодні, коли в Мережу злили перше зображення машини без маскування.

Фото, що потрапило в розпорядження одного із західних автомобільних журналів, демонструє передню частину машини і частково боковину її кузова. Судячи з нього, універсалу дістанеться екстер’єр, що споріднює його з сімейством електромобілів VW ID.


Довжина машини повинна скласти 4,9-метра, тим самим виявившись трохи більшою, ніж була у її попередника. Колісна база збільшиться до 2,8-метрів, тим самим додавши вільного простору для ніг пасажирів заднього ряду.


В основу автомобіля ляже модульна платформа MQB Evo, на якій раніше був побудований кросовер Tiguan. Лінійка двигунів універсала повинна включити в себе як бензинові і дизельні мотори, так і гібридні силові установки, потужність яких буде варіюватися в межах 204-272 кінських сил.


Однією з головних “фішок” нового покоління Passat називають її нове адаптивне шасі DCC Pro, яке має забезпечити підвісці машини комфорт, який можна порівняти з люксовими автомобілями.

Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться вже на початку вересня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!