Перший електро кросовер від Smart помітили на вулицях Києва – фото

0
204
В останні роки навіть виробники компактних автомобілів почали додавати кросовери у свої модельні ряди – фото

Буквально нещодавно автомобільний ринок поповнився новим електрокросовером Smart #1, який став найбільшою моделлю в історії компанії. У топовій комплектації автомобіль здатний розганятися до 100 км/год за 3,9 секунди, а його максимальний запас ходу становить до 440 кілометрів.

Фото кросовера, який вперше з’явився на вулицях Києва опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram.

Даний автомобіль не є унікальною розробкою компанії Smart #1, його розробляли спільно з компанією Geely, яка з недавніх пір є співвласником марки разом із брендом Mercedes-Benz. За основу автомобіля взяли платформу SEA2, яка стала основою для таких моделей, як Volvo EX30 і Zeekr X.

У Києві помітили не звичайний кросовер Smart #1, а машину у версії Brabus, цінник на які в Україні стартує з $38 000. Характерні риси моделі видно як зовні, так і в салоні. Так, в екстер’єрі в очі кидаються великі 19 колеса, збільшений задній спойлер і спортивний обвіс. У рух авто наводить два електромотори на 428 к.с. загальної потужності.

Максимальна швидкість цього малюка обмежена на позначці 180 км/год, а ось розгін дійсно вражає, першу сотню автомобіль розмінює за 3,9 с. Батарея на 66 кВт∙год забезпечує запас ходу в 400 кілометрів, а ось у дешевшої версії за $32 000 запас ходу становить 440 кілометрів завдяки меншій потужності двигунів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!