Повністю новий Volkswagen Tiguan вперше показали без камуфляжу

0
668

Новий Tiguan – одна з найочікуваніших новинок Volkswagen другої половини цього року. Очікується, що машину представлять на автосалоні в Мюнхені у вересні, але який вигляд матиме автомобіль уже відомо. Зображення кросовера без камуфляжу злили в Мережу журналісти з Іспанії.

Перше, що потрібно знати про цей VW – він стане останнім в історії моделі, який оснастять двигуном внутрішнього згоряння. А друге – його виробництвом займуться в Китаї, звідки в перспективі машина має шанси потрапити і на російський ринок (за паралельним імпортом).


Як можна помітити на викладених у Мережу картинках, на машину очікує суттєва трансформація, яка надасть їй більш сучасного зовнішнього вигляду. У новій генерації Tiguan будуть завужені фари, але відсутня як така радіаторна решітка. Роль останньої займуть кілька невеликих отворів у бампері.

Корма перетвориться завдяки новим заднім ліхтарям наскрізної форми, а також зміненим п’ятим дверцятам і бамперу.

У салоні кросовера встановлять сучасну передню панель з цифровою комбінацією приладів і масивним 15-дюймовим планшетним екраном мультимедійної системи “ширяючого” типу.


А ось що практично не зміниться в новому Tiguan, так це його лінійка двигунів. Вона повинна включити в себе ті ж бензинові і дизельні агрегати, на додаток до яких будуть запропоновані гібридні силові установки, що підключаються.

У продаж популярний компакт-кросовер VW надійде ближче до весни 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!