У Японії назвали найкращі місцеві середньорозмірні кросовери

0
163

Кросовери та позашляховики є представниками дуже популярного сегменту, де машини завдовжки 4,5 метри і більше прийнято називати «середньорозмірними».

Журналісти японського видання «BestCar» протестували всіх представників цього класу серед місцевих моделей, після чого склали п’ятірку SUV із кращими загальними характеристиками.

На перший рядок у рейтингу найкращих японських середньорозмірних кросоверів автори цього ТОП-а поставили Mitsubishi Outlander .

Довжина такого кросовера дорівнює 4,7 метрам, а ціни на місцевому ринку починаються з позначки в 4 мільйони 840 тисяч ієн (1,5 млн гривень). Його хвалять за хорошу керованість, а також економічність, що забезпечується гібридною силовою установкою, в якій 2,4-літровий ДВЗ використовується лише для вироблення електроенергії, а не обертає колеса.

Друга позиція виявилася за Mazda CX-60 . У стартовій версії такі кросовери в Японії коштують від 2992000 ієн (900 тисяч гривень) і оснащуються продуктивним турбодизелем. Серед плюсів цієї моделі також виявилися чудові драйверські характеристики.

Бронза дісталася Toyota Harrier (ціна – від 3 мільйонів 128 тисяч ієн або 1 мільйони гривень). Цей середньорозмірний кросовер включили в рейтинг найкращих завдяки високій якості його інтер’єру, а також відмінному гібридному двигуну, що забезпечує продуктивну і тиху роботу.

Четвертим у цьому списку став Nissan X-Trail зі стартовим цінником у 3 мільйони 198 тисяч 800 ієн (1 млн гривень), у якому авторам цього рейтингу сподобалася його керованість, висока потужність та плавне прискорення.

Замкнув п’ятірку Subaru Forester із прайсом від 2 мільйона 992 тисяч ієн (900 тисяч гривень), де головною перевагою цієї моделі самі японці називають відмінне співвідношення ціни та якості.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!