Названий один із найкращих вживаних китайських кросоверів

0
222

Більшість китайських кросоверів нових моделей ще не накатали необхідний кілометраж, яким можна робити висновки про надійність автомобіля. Однак перші спостереження у власників за підсумками експлуатації на 80-100 тис. км. вже набралися.

Він зазначив, що один із цікавих варіантів при виборі китайського кросовера з пробігом до 100 тис. км, віком до 5 років і ціною приблизно 800 тис гривень – це Haval H6 . Перше покоління продавали до 2019 року, випускали такі машини у Китаї.

Двигун 1.5 (143 л. с.) у Haval H6 зберіг «тойотівське» коріння і, хоч і має кілька «вікових» проблем, і не відрізняється особливою економічністю та динамікою, ходить понад 300 тис. км.

Привід у Haval H6 – передній або повний, причому 4×4 можливий лише з “механікою”. У даної коробки швидко зношуються синхронізатори — слабенький диск зчеплення, повідомив експерт. А ось “автомат” 6F24 – це клон коробки Hyundai A6MF1 , спокійний і надійний агрегат.

Крім того, у Haval H6 підвіска налаштована відмінно і досить живуча. Кузов машини дуже стійкий до корозії, відколи не цвітуть. Гарна ергономіка, багате обладнання. За загальною надійністю цей кросовер можна порівняти з японськими машинами, зазначає експерт.

Що стосується масових нарікань до моделі Haval H6 , то вони в основному присвячені посередній шумоізоляції та медіасистемі з дивностями. Однак висновок експертів цілком однозначний: передньопривідний варіант Haval H6 з АКПП можна розглядати до покупки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!