Топ-3 найкращі середньорозмірні седани за версією американців

0
176

Корейський автопром за останні десятиліття зробив великий стрибок, наздогнавши, а в деяких випадках і перегнавши основних своїх конкурентів. Свідченням цього є недавнє дослідження, проведене аналітиками авторитетного американського журналу «Edmunds», який назвав 3 найкращі середньорозмірні седани, що продаються в країні.

Несподівано для багатьох усі ступені п’єдесталу залишили за собою представники автомобільних компаній із Південної Кореї.


На першій позиції в цьому рейтингу з оцінкою в 8,3-балла з 10 розташувався Kia K5, який назвали найкращим автомобілем у класі за його надійність, простоту в управлінні, відмінну підвіску, винятково хорошу шумоізоляцію та ціну.


Срібло дісталося Kia Stinger, який поступився K5 лише 0,1 бала. Цей фастбек журналісти зі США похвалили за відмінне поєднання швидкості, комфорту, стилю та практичності, а також охарактеризували як «видатний продукт у своєму сегменті».

Замкнув трійку представник модельної лінійки Hyundai – Sonata. Його оцінка склала 8 балів із 10. Бронзу цьому седану присудили за сміливий дизайн, одну з найкращих інформаційно-розважальних систем у класі, а також сукупність якостей, необхідних для сімейного седана.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.