У США стартують продажі компактного електричного кросовера Volvo

0
217

Volvo Car USA оголосила сьогодні ціни на свій перший невеликий повністю електричний кросовер преміум-класу Volvo EX30. Представлений світові у червні цього року у Мілані, Італія, EX30 розширює лінійку повністю електричних автомобілів Volvo Cars до чотирьох моделей.

За привабливою стартовою ціною всього 34 950 доларів клієнти Volvo можуть придбати повністю електричний позашляховик преміум-класу. При цьому вартість можна порівняти з ціною на автомобілі з ДВЗ.

Клієнти США можуть вибрати для свого EX30 з п’яти кольорів кузова — мохово-жовтий, хмарно-блакитний, димчасто-сірий, кристально-білий чи чорний онікс. Салон огортає розкіш мінімалістичного скандинавського дизайну, в якому використовується поєднання натуральних і перероблених матеріалів, що не містять шкіри. Чотири унікальні стилі оформлення інтер’єру – Туман, сосна, індиго та Бриз – блискуче доповнюються п’ятьма доступними темами атмосферного підсвічування, кожна з яких натхненна шведськими пейзажами.

Volvo EX30 має всі системи безпеки, які можна було б очікувати від автомобіля Volvo. Оснащений широким спектром радарів, камер та ультразвукових датчиків, EX30 спроектований таким чином, щоб допомогти захистити людей усередині, а також навколишній світ.

У стандартну комплектацію кожного Volvo EX30 входить вбудована система Google, що включає власні карти Google та Google Assistant. Також у базі автомобіль може похвалитися бездротовим Apple CarPlay і рядом розширених функцій безпеки, включаючи систему оповіщення водія, систему контролю сліпих зон (BLIS), оповіщення про відкриття дверей та запобігання зіткненням спереду та ззаду.

У комплектації Plus власники EX30 зможуть насолодитися захоплюючим звучанням Harman Kardon Premium Sound, двоколірним панорамним дахом Onyx Black, а також 19-дюймовими колісними дисками. Виконання Ultra включає такі функції, як система допомоги водієві наступного покоління з підтримкою зміни смуги руху, камери кругового огляду з 3D-ефектом і система допомоги при паркуванні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!