Toyota може випустити міні-варіант нового Land Cruiser 250: перші зображення

0
557

Через кілька тижнів після прем’єри нового «молодшого» Toyota Land Cruiser, який розташується на сходинку нижче за Land Cruiser 300, пішли активні чутки про те, що японці можуть повернутися до планів з випуску короткої версії цієї моделі з трьома дверима.

Як вона може виглядати впевнена, що знає незалежний дизайнер зі студії «X-Tomi Design», який показав такий автомобіль на перших зображеннях.

Як відправну точку автомобільний художник узяв представлений пару тижнів тому позашляховик Land Cruiser 250 (він же новий Prado), вкоротив його кузов, позбавив двох задніх дверей і вийшло те, що можна називати Land Cruiser Mini.

Паралельно з цією дизайн-студією власну версію «двохсот п’ятдесятого» у 3-дверному кузові показав інший зарубіжний дизайнер із ніком «Theottle».

У його баченні машина дещо відрізняється від оригінальної 5-дверної моделі задньою частиною кузова, що сильно нагадує ретро-варіант Land Cruiser або навіть Ford Bronco.

Чи побачимо ми 3-дверні Land Cruiser 250 насправді – поки велике питання. Поки що в Toyota тільки розглядають доцільність випуску такої версії своєї останньої новинки і не виключено, що в результаті відмовляться від цього відверто не практичного проекту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!