Названі найкращі сімейні гібриди у 2023 році

0
256

Місткі автомобілі з гібридною силовою установкою відмінно підходять для великих сімей, оскільки дозволяють вмістити якнайбільше людей і вантажів і при цьому економити на паливі. Не дивно, що гібридні кросовери та позашляховики користуються все більшою популярністю серед сімейних автомобілістів.

У 2023 році дебютували сотні таких моделей, але далеко не всі вони відмінно підходять для сім’ї та можуть похвалитися визначними якостями. Експерти видання Carsales вивчило пропозиції на ринку та виділило найкращі автомобілі в цьому сегменті. При цьому оглядачі склали окремий топ для традиційних, м’яких і гібридів, що підключаються (PHEV).

М’які гібриди відрізняються тим, що не можуть харчуватися від батареї, а їх електромотори мають лише допоміжний вплив у роботі дизельного або бензинового двигуна. Найкращі представники таких авто, за версією Carsales, це Volvo XC40 та Mazda CX-90.

Традиційні гібридні авто відрізняються тим, що заряджаються не від зарядки, а під час руху автомобіля. Найкращими в цьому сегменті були названі Hyundai Santa Fe Hybrid, Nissan X-TRAIL e-POWER та Toyota RAV4 Hybrid.

Плагін-гібридні авто (PHEV) можуть заряджатися від розетки та здатні долати виключно на електричній тязі кілька десятків кілометрів. Тут першість була віддана Mitsubishi Outlander PHEV, Mazda CX-60 PHEV та MG HS PHEV.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!