Toyota презентувала розкішний пікап для серйозного бездоріжжя

0
346

Лінійку Toyota Tundra 2024 поповнить нова нетипова версія 1794 Limited Edition. Вона розкішніша, але в той же час підготовлена ​​до бездоріжжя. Про авто  розповіли  на офіційному сайті Toyota.

Презентація пікапа відбулася на щорічному ярмарку у Техасі. Модифікацію 1794 Limited Edition присвячено старому техаському ранчо, на території якого тепер стоїть завод з виробництва Toyota Tundra – воно існувало з 1794 року.

Від стандартної Toyota Tundra 2024 лімітовану версію можна відрізнити за величезними гратами радіатора чорного кольору. На кузові та в салоні з’явилися написи 1794 Limited Edition.

Інтер’єр виконаний у ковбойському стилі – оброблений дорогою бежевою шкірою від техаської фірми Saddleback Leather Company. Крім того, покупці отримають набір фірмових шкіряних аксесуарів – сумки різних розмірів та чохол для брелока.

Підвіска Toyota Tundra 1794 Limited Edition посилена для бездоріжжя за рахунок нових амортизаторів FOX. Також кліренс збільшений на 28 мм та встановлені позашляхові шини.

Гібридна силова установка Toyota Tundra не зазнала змін. Пікап оснащений 3,5-літровим V6 твін-турбо та електромотором сумарною потужністю 443 л. с. Модель побудована на рамній платформі Toyota Land Cruiser 300.

Усього випустять лише 1500 Toyota Tundra 1794 Limited Edition. Продаж пікапа стартує навесні 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!