Lucid запатентував позашляховик із найбільшим запасом ходу у світі

0
254

Lucid Motors в даний час продає тільки Air , але в листопаді американський виробник електромобілів додасть до своєї лінійки другої моделі: Gravity . Lucid Gravity повинен мати більший запас ходу на електротязі, ніж будь-які електричні позашляховики, і зображення саме цього автомобіля з’явилися в європейському патентному бюро.

Отже, у листопаді до Lucid Air приєднається Gravity , електричний позашляховик, який, за словами виробника, стане електричним позашляховиком із найбільшим запасом ходу у світі. Звучить багатообіцяюче. Це означає, що він повинен принаймні мати можливість проїхати далі, ніж, наприклад, Mercedes-Benz EQS 450+ , запас ходу якого становить 730 кілометрів.

Lucid Gravity , що надійшов на ринок, значно відрізняється від раніше представленої передсерійної версії. Наприклад, бампери спереду та ззаду інші, лінія даху більш похилий та явно нижча, та задня частина зовсім інша. Відрізняються не лише багажні двері, а й форма задніх ліхтарів. Серійна версія Lucid Gravity отримає номерний знак на задніх дверях, а не на задньому бампері, як повідомлялося раніше.

Як і Lucid Air , Gravity також оснащений різними силовими агрегатами. Ймовірно, буде варіант з акумуляторною батареєю ємністю 75 кВт-год та трансмісією потужністю близько 400 к.с. та 600 Нм. У Lucid також є повнопривідний варіант потужністю понад 1000 к.с. та акумулятором ємністю 110 кВт-год. Ця топ-версія може проїхати понад 830 кілометрів на електротязі за стандартом NEDC .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!