Новий Chevrolet K5 Blazer показали на перших зображеннях

0
63

Компанія General Motors виклала у Мережу перші зображення наступника культового позашляховика K5 Blazer. Планів з випуску такої машини поки немає, але сам факт появи офіційних скетчів наводить на деякі думки щодо цього.

Автором картинок є дизайнер GM Дарбі Джин Барбер, який опублікував їх в офіційних облікових записах General Motors Design в соцмережах.

На візуалізації продемонстровано повністю електричний наступник K5 Blazer, який зберіг 2-дверний стиль кузова, але отримав сучасний і привабливий дизайн у стилі нинішніх «Шевроле».


Спереду кидаються в очі світлодіодні фари та відсутність традиційних решіток радіатора, які замінює чорна пластина.

Машині дісталися великі чорні колеса, взуті в «зубасті» позашляхові шини. Дизайнер намалював автомобілю квадратні колісні арки, нанісши на окантовку лобового скла, дах, а також глянцеве стійке чорне покриття.


Вінчає картину набір світлодіодних задніх ліхтарів, кожен з яких складається з п’яти горизонтальних смуг, плюс спойлер, що простягається від даху, та чорний бампер.

Технічна сторона віртуального концепту не розкривається, але відомо, що це має бути автомобіль, що працює за рахунок кількох електромоторів та літій-іонної батареї.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!