Визначено два недоліки нового Volkswagen Tiguan

0
263

Нове покоління Volkswagen Tiguan було представлено лише нещодавно, але деякі комплектації можуть суттєво програвати старим конкурентам.

Третє покоління кросовера Volkswagen Tiguan було представлено буквально кілька днів тому, а модель надійде в продаж у 2024 році. Проте, дуже незрозумілі деталі викликають побоювання щодо конкурентності версій PHEV (або plug-in hybrid system).

Відомо, що Tiguan було повністю змінено й модель (як й новий Passat) перейшла на платформу MQB, а це дозволить бренду запропонувати покупцям нові технології, особливо в плагін-гібридних версіях. 

Два недоліки нового Volkswagen Tiguan 

У новому компактному позашляховику Volkswagen Tiguan є все, що шукають покупці, але серед представлених двигунів, а їх всього вісім, повний привід 4MOTION доступний лише для найпотужніших бензинових і дизельних версій. 

На думку видання Motor.es, така комерційна стратегія може сильно вплинути на Volkswagen, оскільки інші конкуренти пропонують повний привід вже в стандартній комплектації. 

Зокрема, Hyundai Tucson та KIA Sportage із плагін-гібридною системою PHEV потужністю 265 к.с. мають повний привід, як й гібридні версії із самозаряджанням потужністю 230 к.с. Навіть новий Alfa Romeo Tonale з аналогічною гібридною системою також має повний привід. 

Автономність чи повний привід? 

Volkswagen вже анонсував, що новий Tiguan матиме електричний запас ходу в 100 кілометрів. Проте, за деякими припущеннями, з використанням повнопривідної системи 4MOTION цей показник може скоротитись.  

Крім того, як зазначає видання Motor.es, тягова потужність нового кросовера теж може бути меншою.  

Так, версії із ДВЗ, оснащені повним приводом, мають здатність тягнути причепи вагою до 2300 кілограмів. Електричний кросовер Volkswagen ID.4 може «тягнути» до 1900 кілограмів, новий Tiguan у плагін-гібридній версії, за припущеннями, зможе потягнути лише півтори тони.  

На думку іспанського видання, якщо незабаром Volkswagen не усуне зазначені два недоліки, ними можуть скористатись корейські виробники, аби стати лідерами сегменту. 

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!