Nissan та Dongfeng випустили свій перший електромобіль з дивною назвою

0
228

У понеділок було опубліковано офіційні фотографії першої моделі електричного компактного позашляховика від спільного підприємства Dongfeng-Nissan Venucia. Venucia VX6 має бути запущена до кінця року.

Електромобіль заснований на концепт-карі Venucia Ve. Концепт був представлений на автосалоні в Гуанчжоу у грудні минулого року разом із першою гібридною моделлю бренду V Online DD-i Super Hybrid SUV. Перший електричний компакт-диск для бренду заснований на спеціальному шасі Dongfeng-Nissan V-π.

Шасі, представлене в травні, оснащено осередком-шасі (CTC), інтегрованим електроприводом X-in-1, високоефективною системою управління температурним режимом, передньою двоважелевою та задньою п’ятиважільною підвіскою, а також акумуляторною батареєю на 800 В.

CTC забезпечує на 18,9% більше місця для акумуляторних елементів та знижує вагу рами кузова на 14,8%. Шасі також оснащено акумуляторною батареєю без розподілу тепла у поєднанні з контролем температури та охолодженням. Швидка зарядка здійснюється від мережі потужністю 480 кВт та дозволяє заповнити 60% за 10,5 хвилин.

Модель, представлена ​​на фотографіях, виконана у синьо-чорному кольорі. Передня частина та корпус використовують безліч ліній згину. У той же час маточини коліс нового автомобіля, нижня кришка та колісні диски пофарбовані в чорний колір, що змусило ЗМІ припустити, що автомобіль буде орієнтований на молодих споживачів, які цікавляться спортом та технологіями.

Venucia подала заявку на отримання дозволу на продаж позашляховика у липні, коли було опубліковано додаткові дані про автомобіль. VX6 має габарити 4658/1890/1656 мм та колісну базу близько 2850 мм. Силовий агрегат складається з двигуна потужністю 160 кВт, що працює від літій-залізо-фосфатної батареї від Contemporary Amperex Technology Co. (CATL). Максимальна швидкість електрокара складає 165 км/год.

Електричний позашляховик є другою моделлю V-родини від Venucia. У липні Venucia запустила свою першу модель PHEV V Online. Позашляховик збудований на спеціальній платформі PHEV СП DD-I. Автомобіль продається за 118 900 – 149 900 юанів (16 400 – 20 700 доларів США). Він пропонує 60 км та 110 км запасу ходу в електричному режимі із загальним запасом ходу 1 132 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!