З’явилися перші зображення корейського аналога BMW X6 та Audi Q8

0
788

Компанія Genesis, що входить до складу концерну Hyundai, працює над новим кросовером, який розташується в молодіжному сегменті крос-купе, де нав’яже конкуренцію таким грандам як BMW X6 і Audi Q8. Як виглядатиме такий автомобіль напередодні показали незалежні дизайнери з ательє «NY Mammoth».

Автомобільні художники намалювали Genesis GV80 Coupe з того ракурсу, з якого варто чекати всі його відмінності від звичайної вісімдесятки, тобто приблизно в три чверті ззаду.

Готуючи рендери, на яких купеподібний корейський кросовер показаний відразу в кількох колірних варіантах, дизайнери черпали натхнення з прототипів цієї моделі, що раз у раз попадають в об’єктиви фотошпигунів (на фото вище).


Як можна помітити на зображеннях, основна різниця між простим GV80 та його варіантом Coupe полягатиме в більш похилий лінії даху у крос-купе, що практично гарантовано з’їсть простір для голів пасажирів другого ряду, а також скоротить об’єм багажника.

На кришці багажника з’явиться спойлер, а задні ліхтарі, як і у випадку із простим GV80, матимуть роздільну форму. Доповнить загальну картину знижений дорожній просвіт, чотири патрубки вихлопу та збільшений дифузор ззаду.


Технічні характеристики новинки поки не розкриваються, але є підстави вважати, що версії Coupe дістануться такі самі мотори, що і звичайному GV80, тобто 300-сильна 2,5-літрова бензинова «четвірка» і 375-сильний V6 об’ємом 3,5- літри.

У Європі продавати купе корейці зможуть із дизельним двигуном, що видає 268 к.с.

Терміни прем’єри GV80 Coupe поки не розкриваються, але в Південній Кореї чекають на дебют такого кросовера орієнтовно наприкінці цього – початку наступного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!