Нове покоління Suzuki Swift – розкрито подробиці

0
195

Suzuki готується до глобального оновлення однієї зі своїх найпопулярніших моделей на світовому ринку – Swift. Японська 5-дверцята перейде в п’яте покоління вже в жовтні цього року. Враховуючи, що прем’єра машини вже зовсім близька, поступово в Мережі з’являється дедалі більше подробиць про цей проект.

За інформацією японських ЗМІ, зокрема порталу Car-Research, зовні новий Swift очікують еволюційні зміни, що полягають в осучасненому екстер’єрі. Хетчбек може отримати інші фари, радіаторні грати, капот і бампера, а також злегка переглянуті боковини з розширеними колісними арками.

Технічна частина машини включить нову гібридну силову установку на базі 1,2-літрового 3-циліндрового бензинового мотора від Toyota, що працює за циклом Аткінсона.

Ходять чутки, що паливна економічність нового «Свіфт» помітно додасть порівняно з попередником, ставши чи не найкращою у класі. Втім, показники витрати палива таких машин розкриють ближче до їхньої прем’єри.

Комплексні зміни повинні торкнутися не тільки зовнішньої та технічної сторони Swift, але і його інтер’єру.

Інсайдери стверджують, що хетчбеку дістанеться найновіша мультимедійна система SmartPlayPro+, яка підтримує бездротові протоколи Android Auto та Apple CarPlay. Доповнити її має повністю цифрова панель приладів, бездротова зарядка для смартфона, HUD-дисплей (проекція) та камера кругового огляду.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!