У китайського різновиду Volkswagen Tiguan з’явилася нова версія

0
202

У Китаї продають аналог цієї моделі, але з ім’ям Tayron. Він трохи відрізняється від Tiguan зовні та за габаритами, проте фактично є його місцевим аналогом. Напередодні з’ясувалося, що у такого «паркетника» у «Піднебесній» з’явилася нова версія.


Випуском VW Tayron у КНР займається спільне підприємство FAW-Volkswagen. Воно й анонсувало швидку появу у продажу в країні версії цієї моделі із приставкою Black Volcano Edition. Такі кросовери відрізняються від простих “Тайронів” спеціальним чорним кольором кузова з вулканічною матовою текстурою.

Чорними в екстер’єрі машини виявилися зроблені практично всі деталі, крім шильдиків: це і решітка радіатора, і повітропроводи, і навіть патрубки вихлопу.

Що стосується інтер’єру, то кросовер практично повністю відповідає внутрішньому оздобленню простого Tayron з триспицевим кермовим колесом, цифровою комбінацією приладів, мультимедійною системою з сенсорним дисплеєм, але відрізняється наявністю ексклюзивного помаранчевого рядка, розподіленого по передній панелі та сидінням.


Продавати спеціальну версію китайського аналога Tiguan збираються з 2-літровим турбомотором потужністю 220 кінських сил (350 Нм), зв’язку якому складе 7-швидкісний «робот» з двома зчепленнями та повний привід.

На ринку КНР Tayron Black Volcano Edition конкуруватиме з Buick Envision, Volkswagen Tiguan L, Hongqi HS5 і BYD Frigate 07. ).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!