У США почали вважати автомобілі Subaru ненадійними

0
63
Американське аналітичне агентство Consumer Reports оновило свій рейтинг надійності в категорії нові автомобілі. Дослівно цей ТОП називається “список нових машин, які можна купити за 30 тисяч доларів.
Одним із головних сюрпризів у ньому у 2023 році стала відсутність автомобілів японської марки Subaru, які до цього були завсідниками подібних досліджень.
Оцінка кожної з моделей, що увійшли до підсумкового листа, формувалася на основі декількох факторів, головним з яких була надійність. У результаті в десятці опинилися три автомобілі “Тойоти”, дві “Хонди”, а також по одному “Нісану”, “Кіа”, “Міні”, “Шевроле” та “Форд”.
Відкрив список найміцніших нових машин у США на 2023 рік гібрид Toyota Corolla. Відразу за цим седаном слідують: Nissan Altima, Kia K5, Mini Cooper та звичайна версія Toyota Corolla.
Шоста позиція у цьому рейтингу виявилася за Honda Civic, тоді як сьома за кросовером Toyota Corolla Cross. Восьмим став Honda HR-V, дев’ятим – Chevrolet TrailBlazer, а замкнув десятку Ford Maverick у гібридному виконанні.
Відсутність у цьому ТОП-і автомобілів Subaru пояснюють тим, що вся лінійка моделей цієї японської марки в США не включає своє оснащення в базовій комплектації ряд обов’язкових функцій безпеки, які частково впливають на підсумкову оцінку для кожної з моделей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.