Новий квадратний Hyundai Santa Fe отримав практичну версію

0
506

Презентація абсолютно нового Hyundai Santa Fe відбулася всього п’ять днів тому, але незалежні дизайнери вже приступили до різноманітних інсинуацій щодо його кузова. Автомобіль, що отримав оквадрачений кузов, виявився відмінною відправною точкою для того, щоб продемонструвати його, але вже в новій іпостасі. Наприклад у практичному і водночас із цим утилітарному варіанті – пікап.

Рендери Santa Fe Pick Up підготували автомобільні художники зі студії Digimods Design.


Секрет перетворення 4,8-метрового кросовера в машину, здатну перевозити нестандартні для подібного виду техніки вантажі, виявився простий: «паркетнику» розтягнули колісну базу, зменшили двері, а простір, що залишився, ззаду віддали під вантажну платформу, попутно взувши його в «грязьові» покришки .


Незважаючи на урізану корму, пікап зберіг основні елементи дизайну нового покоління кросовера, включаючи H-подібні ліхтарі, а також напис Santa Fe над ними.


Зрозуміло, що випускати такий автомобіль Hyundai не планує. Santa Fe завжди був заявлений як середньорозмірний кросовер і їм із ймовірністю 99,9% залишиться.

Більше того, у компанії вже є машина подібного типу, причому користується непоганим попитом від ринку до ринку пікап Santa Cruz. Він більший за «Санта Фе» і відмінно заповнює собою власну нішу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!