Новий електрокросовер від Toyota: перші зображення

0
315

Компанія Toyota опублікувала декілька тизерів невідомого кросовера. Вони показують задню частину автомобіля, і за деякими нюансами стає зрозумілим, що до прем’єри готують електромобіль. Видання BestCarWeb припускає, що йдеться про молодшого брата актуального bZ4X.

На тизерах добре помітні обриси та «світловий підпис» задніх діодних ліхтарів, характерна виїмка під номерний знак на дверях багажника та шильд BEV — тобто «батарейний транспортний засіб».

Всі ці елементи дуже схожі на дизайнерські рішення, застосовані на концепті Toyota bZ Compact SUV. Його компанія продемонструвала на минулорічній виставці в Лос-Анджелесі, причому вже тоді висловлювалася гіпотеза, що концепт слід розглядати як передсерійний прототип, хоча офіційно це не підтверджувалося.

Видання передбачає, що Toyota анонсувала серійну версію цього концепту, яка отримає назву bZ3X і займе позицію на ступінь нижче згаданого bZ4X. Офіційний дебют кросовера може відбутися 25 жовтня під час виставки Japan Mobility Show.

Навесні Toyota показувала ще два електроконцепти — молодіжний та сімейний кросовери. Найімовірніше вони також поповнять лінійку bZ, але ці електромобілі призначені тільки для китайського ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!