Lexus готовий випустити абсолютно новий позашляховик, кращий за Toyota Hilux, Tundra та Tacoma

0
72

Відомий японський бренд преміум-автомобілів Lexus не відкидає випуску пікапа в майбутньому. Про це заявив генеральний директор компанії Такаші Ватанабе у інтерв’ю автомобільному виданню Motor1.

За його словами, якщо серед клієнтів Lexus виникне потреба у пікапе, бренд готовий розглянути таку можливість. «Якщо покупці захочуть побачити пікап Lexus, ми не відмовлятимемо їм. Поки що такі плани не обговорюються, але в майбутньому це може стати реальністю», — прокоментував Ватанабе. Глава Lexus підкреслив, що у разі ухвалення рішення про виробництво, новий пікап не буде заснований на існуючих моделях Toyota , таких як Hilux , Tacoma або Tundra . Натомість інженери спроектують повністю електричний пікап без двигуна внутрішнього згоряння.

“Ми постараємося зробити щось абсолютно нове, інноваційне і відповідне духу бренду Lexus”, – зазначив Ватанабе. Таким чином, незважаючи на відсутність конкретних планів, керівництво Lexus припускає появу електричного пікапа в лінійці бренду. Це стане можливим у разі підвищеного попиту на подібну модель серед власників преміальних автомобілів. Поки що пріоритетом Lexus залишається виробництво розкішних седанів, кросоверів та позашляховиків.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!