Розкрито найменш надійні автомобілі: їх краще обходити стороною

0
76

Купівля вживаного автомобіля – розумний крок, коли йдеться про пошук машини за доступною ціною. Але далеко не всі вживані авто є гарною інвестицією, а деякі взагалі здатні витягнути з кишені нового власника суми, які можна порівняти з їх ціною на вторинному ринку.

Експерти американського видання «GOBankingRates» склали список автомобілів, які краще обходити стороною на «вторинці». Їх вважають одним із найненадійніших.

Fiat 500

Уживані “Фіати” – зовсім не те, що підійде для довгострокової безпроблемної експлуатації. У США, наприклад, таким машинам навіть привласнили невтішну абревіатуру (Fiat – Fix it Again, Tony або «відремонтуй її ще раз, Тоні»).

Найгіршим вибором експерти називають «п’ятисоті», які випускалися з 2012 по 2016 роки. У них практично, напевно, виникнуть проблеми зі зчепленням, а також доведеться усувати інші дрібніші, але постійні несправності.

Ford Escape

Більшість покупців, бачачи цю машину в списку пропозицій, перегортають його далі і не дарма. Багато хто з таких «Фордів» зарекомендував себе частими проблемами з трансмісією, а також вібрацією незрозумілого походження та ривками під час руху.

Але власники таких кросоверів скаржаться не тільки на це, а ще на їхню жахливу підвіску, схильну до постійного виходу з ладу будь-яких деталей.

Volkswagen Eos

Навіть після того, як Volkswagen зняв з виробництва цю модель у 2015 році, її, як і раніше, називають одним із найгірших кабріолетів для покупки.

До списку скарг на нього входять: різні механічні поломки, включаючи вихід з ладу електричних склопідйомників і механізм відкидного верху, а також несправності підвіски.

Toyota Camry

Незважаючи на те, що ця модель Toyota є дуже надійною, США так не вважають. Місцеві експерти стверджують, що старі Camry вимагають високих витрат на ремонт і мають проблеми з трансмісією та гальмами, а також витрачають багато палива.

В якості альтернативи їм на вторинному ринку вони називають більш надійні та бюджетні Honda Civic та Mazda3.

Chrysler 200

Один з не найнадійніших автомобілів Chrysler страждає від проблем з електропроводкою, що провокують збої в електричній мережі машин. Крім того, такі машини схильні до виникнення несправностей із їх трансмісіями, а також виходом із ладу спідометрів.

BMW

Замкнув цей перелік уже не один автомобіль, а цілий бренд. У США впевнені, що жодна BMW не варта того, щоб купувати її в уживаному стані. Пов’язано це насамперед як із їх жахливою надійністю (у буквальному сенсі «проблема на проблемі»), а також високою ціною обслуговування та ремонту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!