Названо найнадійніші автомобілі для сімей у 2023 році: їх рекомендують купувати американці

0
1238

Для сімейного автомобіля однією з головних якостей, які приваблюють покупців, без сумніву, є надійність. Які саме машини у цьому класі здатні забезпечити її вирішили з’ясувати журналісти із США.

У своєму дослідженні вони орієнтувалися на оцінки надійності, що прогнозується, які щороку виставляє автомобілям місцеве аналітичне видання JDPower.

Chevrolet Suburban

Оцінка надійності – 75 балів із 100;

Загальна оцінка – 8,2 із 10;

Великий трирядний позашляховик, здатний перевозити не лише 7, а й навіть 9 пасажирів. Машина має значний простір в салоні і багажнику, а також потужні мотори, що видають до 420 кінських сил.

Hyundai Tucson

Оцінка надійності – 77 балів із 100;

Загальна оцінка – 8,5 із 10;

Корейський «паркетник», який отримав у 2023 році нагороду «Кращий компактний сімейний кросовер», пропонує якість, яку шукають у такій машині більшість сімей – практичність.

Його місткість вважається однією з найвищих у класі, а лінійка двигунів забезпечує помірну витрату палива та адекватне прискорення.

Kia EV6

Оцінка надійності – 77 балів із 100;

Загальна оцінка – 8,7 із 10;

Один із найкращих сімейних автомобілів, що працюють на електриці, крім своєї високої надійності здатний забезпечити ще й вражаючий рівень безпеки (10 балів із 10). А ще він дуже швидкий. Все завдяки його електромотору, потужність якого може досягати 576 кінських сил.

Hyundai Santa Fe

Оцінка надійності – 79 балів із 100;

Загальна оцінка – 8,3 із 10;

Середньорозмірний кросовер має відмінне співвідношення ціна/якість. Його оснащення включає практично всі функції, які необхідні для комфортних сімейних поїздок.

Toyota Highlander (гібрид)

Оцінка надійності – 81 бал зі 100;

Загальна оцінка – 8,1 із 10;

Коли мова заходить про витрати на паливо, одним із найкращих у цьому відношенні сімейних машин є Highlander Hybrid. Автомобіль зарекомендував себе не тільки як дуже надійний, а й комфортний і технологічний.

Honda Odyssey

Оцінка надійності – 81 бал зі 100;

Загальна оцінка – 9,0 із 10;

Машина, яка спочатку проектувалася під експлуатацію великими сім’ями, безпроблемна, як і майже всі «Хонди». Але має у своєму оснащенні безліч незамінних електронних помічників водію, без яких уявити хороший сімейний автомобіль дуже складно (моніторинг сліпих зон, розпізнавання дорожніх знаків, адаптивний круїз-контроль та пом’якшення наслідків з’їзду з дороги).

Toyota Camry (гібрид)

Оцінка надійності – 84 бали зі 100;

Загальна оцінка – 8,5 із 10;

Відмінний варіант для тих, хто віддає перевагу кросоверам і мінівенам місткі седани. Гібридні «Камрі», як і чисто бензинові машини, славляться своєю видатною надійністю, але на додаток до цього мають мізерну витрату палива.

Крім того, вони мають місткий салон, в якому з великим комфортом можуть розміститися навіть максимально високі люди.

Kia K5

Оцінка надійності – 84 бали зі 100;

Загальна оцінка – 8,3 із 10;

Цей седан Kia зібрав у 2023 році відразу дві нагороди: «Найкращий автомобіль середнього розміру за свої гроші» та «Найкращий середньорозмірний автомобіль для сімей». Домогтися цього йому вдалося не лише завдяки своїй безвідмовності, але також комфортній підвісці та просторому салону.

Kia Telluride

Оцінка надійності – 85 балів із 100;

Загальна оцінка – 8,3 із 10;

Абсолютним лідером з погляду надійності в класі сімейних машин американці назвали великий кросовер Kia з трирядним салоном, що вміщує до восьми людей.

Його хвалять не лише за відсутність технічних проблем, а й за приємну роботу підвіски, потужні двигуни та якісний інтер’єр.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!