Названо додаткові опції які варто встановити в кожен автомобіль

0
104

Усі “найсмачніші” технології, що підвищують комфорт і безпеку водія, як правило, встановлюються на дорогі машини. Тому для власника автомобіля додаткове обладнання – це, перш за все, можливість користуватися функціями преміальних авто. Встановлюючи додаткове обладнання, клієнт має можливість не переплачувати за непотрібний йому функціонал, а добирати потрібний у міру необхідності.

Велика частина додаткового обладнання створюється з метою підвищення комфорту і безпеки автомобіля. Ці параметри можна покращувати постійно – стелі немає. З безпекою, як і з комфортом, практично неможливо перестаратися. Однак є необхідний мінімум, без якого повсякденна експлуатація автомобіля стає вкрай скрутною.

Захист картера

Цей важливий елемент зазвичай відсутній у щойно куплених автомобілях, що може бути небезпечно для безпеки двигуна. Без такого елемента будь-які машини, навіть ті, що мають високий кліренс, не повною мірою захищені від ударів по картеру. На дорогах завжди знайдеться перешкода, впоратися з якою не вийде. При цьому нові авто в кращому разі обладнані пластиковим захистом, який врятує хіба що від пилу і пакетів.

Килимки в салон

Без такого простого виробу оббивці та металевим елементам кузова загрожує корозія, пліснява і загнивання. Також килимки допоможуть уникнути забруднення салону під час дощу і снігу, що заощадить час і гроші. Килимки можна придбати окремо як “доп”.

Набір автомобіліста

Включає в себе аптечку, вогнегасник, аварійний знак, трос, рукавички, жилетку. Наполегливо рекомендуємо не скупитися на ці предмети, тому що кожен з них, як показує практика, окупає себе повною мірою.

Наявність у водія додаткового обладнання зі списку вище навіть не обговорюється – це обов’язково. Не менш важливими є сигналізація, шумоізоляція, антикорозійна обробка, підкрилки і просунута мультимедійна система. Обов’язковість цих елементів можна спробувати оскаржити. Однак варто тільки спробувати обійтися без цього необхідного мінімуму, як одразу стане зрозуміло наскільки все це важливо.

Коли ви визначилися з набором необхідного Вам обладнання, виникає питання про те, де його купувати і ставити. Магазини автозапчастин, як і авторинок, пропонують вигідні, на перший погляд, ціни, але доведеться миритися з тим, що якість товару може бути відносно низькою.

Інтернет-магазини приваблюють покупців, як правило, доступним рівнем цін. Вкрай незручно те, що в такому разі ви не маєте можливості побачити товар перед покупкою. Щодо автомобільних товарів мінуси онлайн-покупки проявляють себе як ніде.

Для цих варіантів гострим є і питання встановлення. Якщо ви самі є чудовим механіком і електриком, то частину елементів зможете встановити своїми руками. Але краще довірити цю справу професіоналам, тому що гарантія на виконані роботи дасть змогу спати спокійно.

Офіційні дилерські центри – один із варіантів, за якого високу якість товару гарантовано. Відмінністю є більш висока вартість порівняно з двома іншими варіантами. Офіційні дилери використовують тільки фірмові аксесуари та оригінальні запчастини – відповідно, це значно дорожче.

Багато автолюбителів, купуючи машину, стають шанувальниками марки і готові платити за оригінальну якість. Дійсно, в такому підході є своя естетика: все обладнання ідеально поєднується, на кожному елементі гордо красується емблема бренду. Зрештою, додаткове обладнання дає змогу покупцеві обрати автомобіль під свої цілі та потреби. Важливо розуміти, що частина обладнання є суворою необхідністю, і про його придбання слід задуматися відразу. Встановлення всього іншого, що не входить до цього списку, безпосередньо залежить від ваших бажань і можливостей забезпечити собі комфорт і безпеку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!