Названо 8 причин купити автомобільний реєстратор

0
94

Автовласники по-різному ставляться до відеореєстраторів. Одні вважають їх корисними пристроями, інші думають, що це просто чергова іграшка або більмо, що заважає огляду.

Існує безліч різновидів автомобільних реєстраторів: з однією або двома камерами, з екраном і без або вбудовані в дзеркало заднього виду. Найголовніше – всі вони пишуть відео та звук, що може стати безцінною перевагою у низці неприємних ситуацій. Експерти розібралися у питанні та розповіли, чому автомобільний реєстратор – це не просто дорога іграшка.

Відеореєстратор буде корисний водієві, якщо він гарантує безперебійний запис хорошої якості, має гарну роздільну здатність, світлочутливість і систему стабілізації, має широкий кут огляду без сліпих зон, а на карті пам’яті досить вільного місця.

Перерахуємо основні ситуації, коли відеореєстратор може допомогти:

• Фіксація порушень правил дорожнього руху, неадекватної поведінки водіїв та пішоходів на дорозі. • Допомога в розслідуванні інцидентів та злочинів. • Доказ своєї правоти при ДТП. • Можливість виправдатися при «автопідставі». сторони правоохоронців. • Оскарження штрафів. • Уточнення обставин події: дати, часу, моменту удару, що відбувається в салоні.

Відеореєстратор можна назвати неупередженим свідком, показання якого практично неможливо трактувати двозначно. Відзнятий відеоматеріал можна використовувати як доказ у суді, якщо представлене відео гарної якості, а вилучення матеріалів оформлене у встановленому законом порядку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!