Статті

ТОП-3 найдратівливіші преміальні опції у старих авто

Share
З часом, багато опцій, які були показником статусу стають тягарем для своїх власників.

При виборі вживаних авто, власники намагаються знайти автомобіль у “багатій” комплектації, щоб в авто було встановлено якнайбільше різноманітних опцій. У більшості машин такий підхід і в правду є абсолютно адекватним, але в деяких авто зайва кількість опцій може стати тягарем для власника, передає  Автосота.

Сьогодні ми розповімо про вибірку з трьох найпроблемніших преміальних опцій, які з часом тільки дратують власників уживаних авто.

Шкіряний салон

Шкіра з дуже давніх часів вважається показником статусу, не винятком сталі і автомобілі, щоправда, нова шкіра і та, яка від’їздила вже не один десяток років дорогами – сильно відрізняються. Головна проблема шкіряних салонів — необхідність у ретельному догляді. Якщо вчасно не возити авто на хімчистку або не обробляти відповідною хімією, то згодом шкіра замнеться, натисне тріскатись і рватися.

Пневмопідвіска

Пневмопідвіска може завдати проблем навіть першому своєму власнику. Як показує практика, пневмопідвіска на більшості преміальних автомобілів є досить ненадійною. Попри запевнення виробників, пневмопідвіска потребує своєчасного обслуговування. Найненадійнішими в пневматичній системі авто вважаються самі пневмобалони та компресор. Якщо пневмопідвіска виходить з ладу, то варто готуватися до того, що за ремонт доведеться віддати кругленьку суму.

Панорамний дах

Як не дивно, але звичайний панорамний дах також може завдати власнику чимало проблем. Подібний елемент в автомобілі додає світла в салон і додає автомобілю преміальності в очах оточуючих. Як і з пневмопідвіскою, якщо люк з панорамним дахом не обслуговувати, то з ладу виходять гумки ущільнювача і салон починає потрапляти пил і бруд.

Крім цього, в авто з люками та панорамними дахами потрібно обслуговувати зливні отвори, адже якщо вони заб’ються, то волога може почати потрапляти в салон, що призведе до дуже сумних наслідків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Toyota, Nissan та Honda об’єднують зусилля для створення нового покоління автомобілів

Японія та японські виробники автомобілів продовжують робити нові кроки, щоб випередити своїх конкурентів. За повідомленнями,…

17.05.2024

Tesla Cybertruck зіткнувся із серйозною проблемою корозії

Кібервантажівка — це щонайменше спірний автомобіль. Але більшість фанатів Tesla, здається, прийняли його з ентузіазмом.…

17.05.2024

Новий Renault 5 б’є рекорди за попередніми замовленнями ще до старту продажів

Новий Renault 5 збирає рекордну кількість попередніх замовлень, незважаючи на відсутність оголошених цін та дати…

17.05.2024

На фото показали новий кросовер BMW X3

Німецький кросовер BMW X3 2025 зараз проходить етап дорожніх випробувань. Його вже неодноразово помічали під…

17.05.2024

Новий кросовер Dacia Stepway показали на неофіційних зображеннях

У гамі компанії Renault та її суббренду Dacia версія Stepway завжди була призначена для того,…

17.05.2024

Один з найбільш непривабливих автомобілів у світі повернеться як конкурент Renault Duster

На початку квітня цього року в Мережу випливли плани концерну Stellantis, що володіє брендом Fiat,…

17.05.2024