Автоексперти розповіли, чому категорично не можна встановлювати дефлектори на вікна автомобіля

2
369

Дефлектори нерідко можна зустріти на вікнах автомобілів та їх можна вважати найпоширенішим елементом своєрідного тюнінгу. До переваг цих аксесуарів можна віднести те, що завдяки ним можна відкрити вікно – і не дме, і свіжо, і дощ не капає. Також вони перешкоджають попаданню комах у салон. Курці ж зауважать, що завдяки дефлекторам через прочинене вікно дим витягується із салону безповоротно.

Теперь же стоит поговорить о минусах. Прежде всего стоит отметить, что дизайнеры при разработке автомобиля не учитывают возможность установки данных элементов, а потому внешний вид автомобиля значительно теряет органичность при установке дефлекторов. Негативно их установка сказывается на аэродинамике. Сопротивление набегающим потокам воздуха с дефлекторами становится больше, из-за чего могут появляться раздражающие шумы и свист.

При встановленні дефлекторів варто пам’ятати про недоліки системи монтажу. Існують клеючі і ті, що монтуються під ущільнювач дверей, і можуть перешкоджати вільному ходу скла. Але одним із головних мінусів дефлекторів є те, що ставити їх заборонено. І за бажання, будь-який інспектор ДІБДР доведе вам це і випише штраф.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!