ТОП-8 найкращих SUV та MPV для трьох дитячих крісел

0
5708

Нещодавнє опитування показало, що мати в сім’ї трьох дітей було найбільш стресовим числом для батьків. Наявність одного або двох дітей може змінити життя, але додавання третьої в сім’ю ставить перед собою цілий набір викликів. Мало того, що більшість сімейних квитків на прогулянки та багаторазові пакети їжі кратні чотирьом, але ви також, ймовірно, виявите, що ваш автомобіль більше не достатньо великий, щоб перевозити весь клан. Саме тому британське видання WhatCar підібрало найзручніші сімейні автомобілі, в яких можна було би перевозити 3-х діток. Тобто у які би влізли 3 дитячих крісла. Ми у uamotors вибрали 8 найбільш вартісних моделей з цієї підбірки.

*фото: whatcar.co.uk

8. Skoda Kodiaq

Kodiaq є першим автомобілем Skoda, який пропонується на сім місць. Хоча він має три кріплення Isofix у середньому ряду, цього є недостатньо для всіх трьох великих дитячих крісел. Однак, якщо ви можете знайти більш вузькі сидіння для зовнішніх положень, ймовірно, можна буде розмістити три поперек ряду з дитячою крісла посередині.

Найостанніші два сидіння невеликі і не мають точок Isofix, тоді як Euro NCAP каже, що їх не можна використовувати для дитячих крісел, пристебнутих ременями безпеки.

Сидіння другого ряду складаються, зсуваються і відкидаються, але вони не висуваються достатньо далеко вперед, щоб забезпечити нормальний доступ на саму корму.

7. Kia Sorento

Кіа Sorento вміщує два сидіння хорошого розміру в третьому ряду. Проте там немає точок Isofix, і тому можна використовувати лише сидіння для малюків і дітей старшого віку, закріпивши їх ременями безпеки. Доступ хороший, тому що середній ряд складається у пропорції 60/40 і зсувається вперед.

Два більших сидіння добре на другий ряд ставляться ззовні, за допомогою кріплення Isofix та верхніх точок кріплення. Хоча дитяче крісло не можна використовувати на центральному місці на середньому ряду, місця для ніг ззаду достатньо, щоб використовувати сидіння в третьому ряду з іншим перед ним

6. Citroen C5 Aircross

Компактний кросовер Citroen буває строго 5-місним. Втім, він має кріплення Isofix для двох зовнішніх задніх сидінь, а також дві верхні точки кріплення для них, і немає відсіків для зберігання під підлогою, тому сидіння з опорними ніжками треба використовувати в обох цих положеннях.

Три задні сидіння зсуваються назад і вперед незалежно. Хоча ви не можете використовувати сидіння Isofix або сидіння з підтримкою для ніг на центральному задньому сидінні, ви можете вставити в нього дитяче сидіння, закріпивши ременем безпеки.

5. Volvo XC90

Для великих сімей XC90 не є найпрактичнішим серед позашляховиків преміум-класу, тому що він не має точок Isofix на третьому ряду.

Хоча зовнішні сидіння другого ряду перекидаються та зсуваються вперед, забезпечуючи хороший доступ для дітей, центральне сидіння не рухається, що ускладнює посадку дитячого сидіння на третій ряд. І хоча ви можете використовувати дитячу коляску на третьому ряду, там не вистачає місця для ніг, щоб вмістити ще одне крісло перед ним. Однак встановити всі три сидіння на другий ряд можна, використовуючи ремінь безпеки, щоб закріпити дитячу коляску.

4. Ford Galaxy

Як один із найбільших мінівенів в Європі, Galaxy має сім окремих сидінь із значними проміжками між сидіннями другого та третього рядів, завдяки чому тут легко встановити та зняти дитячі автокрісла.

З трьома точками Isofix на другому ряду вдається легко розмістити всі три сидіння. Регульовані вперед-назад сидіння забезпечують хороший доступ до 3-го ряду. Хоча з самого заду немає кріплень Isofix, можна закріпити їх ременями безпеки. Є місце для розміщення одного сидіння за іншим. Для всіх п’яти задніх сидінь є також верхні точки кріплення.

3. Audi Q7

Q7 — найпросторіший кросовер у цій підбірці. Він має сім крісел і кріплення Isofix для всіх п’яти задніх місць. Другий ряд є достатньо широким, щоб помістилися всі три дитячі крісла, тож ви могли би вибирати між тим, щоб посадити всіх трьох дітей там або дати їм більше місця, всадивши одного чи двох на третьому ряду.

Сидіння другого ряду складаються, зсуваються і навіть перекидаються в простір для ніг, щоб забезпечити чудовий доступ до третього ряду. Можна закріпити два більших крісла з самого заду без проблем. Допомогло також електричне регулювання сидінь.

2. Volkswagen Touran

Touran має здатність, подібну до Tardis, вміщати пасажирів і весь їх безлад. Усі п’ять індивідуальних задніх сидінь мають кріплення Isofix і верхні точки кріплення. Другий ряд є достатньо широким для всіх трьох сидінь, а також тут достатньо місця для ніг, щоб у разі потреби розмістити сидіння одне за одним.

Сидіння другого ряду Touran зсуваються вперед і перевертаються вгору, залишаючи достатньо місця, щоб дістатися до третього ряду.

1. SEAT Alhambra

Alhambra з самого початку створювалася як авто для сім’ї, з сімома повнорозмірними сидіннями з кріпленнями Isofix і верхніми точками кріплення на задніх п’яти. Легко можна встановити всі три дитячі сидіння на другий ряд і залишається достатньо місця для ніг, щоб поставити одне крісло перед іншим у другому та третьому рядах.

Розсувні бічні двері забезпечують чудовий доступ до другого ряду, а зовнішні сидіння можна відкинути вперед у простір для ніг, тому є достатньо місця, щоб розмістити дітей і сидіння на третьому ряду.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!