Статті

Назвали десятку найкращих гібридів у 2021 році

Share

Аналітики британського автомобільного видання WhatCar прийшли до висновку, які 10 plug-in гібридних моделей є найкращими станом на 2021 рік. Пише ua.motors.

10. BMW X3 xDrive30e

Темп і діапазон ходу цього плаг-ін гібрида БМВ X3 майже ідентичний до його головного конкурента, Audi Q5 TFSIe. Проте X3 має кращу інформаційно-розважальну систему, вона трохи тихша в електричному режимі, і навіть коли його двигун заводиться, салон залишається дуже тихим місцем, щоб подолати численні кілометри.

9. Volvo XC90 Recharge T8

Вольво XC90 Recharge T8 приховує туза в рукаві: це єдиний гібридний позашляховик із 7 сидіннями, що продається на ринку сьогодні. І ніби цього було недостатньо, це також найшвидший XC90 зі значним відривом, але при тому машина не жертвує тими якостями, які зробили найбільший Volvo таким привабливим для тисяч покупців: його стильним і великим салоном. Однак їзда на ньому жорсткіша, ніж ви могли очікувати.

8. Volkswagen Passat GTE

Volkswagen нещодавно вніс у плаг-ін гібридний Passat низку оновлень, включаючи значно довший електричний діапазон роботи. Крім того, він тихий на будь-яких швидкостях, має багато місця для пасажирів, а також доступний у кузові «універсал», що надає йому дуже практичний багажник. Акумулятори добре займають нішу запасного колеса, але це єдиний момент, у якому практичність піддається втратам.

7. Ford Kuga PHEV

У тестах журналу WhatCar Форд Kuga пройшов майже на 50% більше на електроенергії, ніж гібридні кросовери з аналогічними цінами. Що також вразило автоекспертів, це коли витрати пального виявилися найнижчими, демонструючи показник 4.52 літри на 100 км. Будучи компактним кросовером, Kuga також забезпечує чудовий вид на дорогу попереду – сидиш високо. А еластична збита підвіска робить його дуже комфортним як на швидкості, так і під час катання по місту.

6. BMW 530e

БМВ 530e – це ще один автомобіль, який може здійснити багато подорожей без необхідності будити двигун. Але навіть коли цей плавний 2,0-літровий бензиновий агрегат заводиться, німецький автомобіль все одно досить тихий, щоб не соромити репутацію повноцінних лімузинів. Виберіть його з адаптивною підвіскою для найкращої їзди, і 530e стане найвищим пакетом розкоші, без відповідної ціни.

5. Skoda Superb iV

Технічно чеський ліфтбек Шкода Суперб iV поєднує в собі 1,4-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом і акумулятор, достатньо великий для пробігу 55 кілометрів лише на електротязі. По суті, це те саме, що ви отримуєте у випадку Volkswagen Passat GTE, але Superb ще більш просторий, особливо ззаду.

4. Audi A3 40 TFSIe

Якщо ви шукаєте компактний плагін-гібрид із значком бренду преміум-класу на носі, працівники WhatCar рекомендують поглянути на Audi A3 40 TFSIe. Так, гібрид Mercedes-Benz A250e має трохи дешевшу базову вартість та трохи кращу дальність використання лише на електриці, але він не такий витончений, він не так добре керується, і часом його їзда є більш нудною, ніж в Ауді.

3. BMW X5 xDrive45e

Вибираючи підключається гібрид, зрозуміло, що вам потрібні економічність та економічна ефективність, але якщо ви не хочете йти на компроміси щодо кращих речей у житті, X5 xDrive45e — це саме вам. Він пропонує такий же фантастичний інтер’єр, як і будь-який інший X5, і є ще більш витонченим, але він також дешевший у їзді, ніж конкуренти, не в останню чергу тому, що він може подолати колосальні 54 милі на електроенергії.

2. BMW 330e

Річ, яка робить седан D-класу БМВ 330e таким особливим, полягає в тому, що, окрім ледь-ледь меншого багажника, він дуже схожий на будь-яку іншу третю серію БМВ, а це означає, що їздити на ньому дуже весело. Немає нічого його роботі такого, щоб змусити припустити, що ви возите з собою ще певну кількість баласту (акумуляторів) для більш ніж 46 кілометрів їзди з нульовим рівнем викидів. Більше того, фактично всі матеріали в салоні виглядають досить дорого, інформаційно-розважальна система зручна у використанні, а ззаду є достатньо місця – пишуть WharCar.

1. Skoda Octavia iV

Офіційні цифри витрат пального Шкоди Октавії iV- 0.8 л/100 км – показують, чого можливо досягти, якщо ви будете робити багато коротких поїздок. У той же час викиди CO2 на рівні 31 г/км опускають його до надзвичайно низького 6% податку на службові автомобілі. Однак найважливіше те, що це поєднується з комфортною їздою, великою кількістю стандартного обладнання та достатньо великим багажником, щоб побудувати сарай.

Один плаг-ін гібрид, який не рекомендується для покупки:

DS 7 Crossback E-Tense

Існують деякі версії кросовера DS 7 Crossback, які варто розглянути, але, на жаль, E-Tense не є однією з них, тому що він не такий витончений, як його гібридні конкуренти. Навіть якщо ви не помітите його ніяку керованість, його їзда миттєво переходить від крутої до аварійної, в той час як інтеграція двигуна і електромотора є посередньою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Волошин Михайло

Опублікував
Волошин Михайло

Останні записи

Представлений CyberTrailer із сонячними панелями для пікапа Tesla Cybertruck

Living Vehicle представила новий CyberTrailer – розкішний причіп із сонячними панелями, створений для власників Tesla…

18.05.2024

Знайдено всі переваги та недоліки кросовера Hyundai Mufasa

Експерт вирішив протестувати новий кросовер Hyundai Mufasa та поділитися своїми враженнями про його характеристики. Дана…

18.05.2024

Tesla піднімає ціни на Model 3 Performance, незважаючи на затримки постачання

Tesla представила оновлену Model 3 Performance 23 квітня, викликавши велику цікавість. Електромобіль отримав більше потужності, кращу ефективність та…

18.05.2024

Компанія Ford готує розширення лінійки Mustang

Ford розглядає можливість розширення лінійки Mustang після успішного запуску електрокросовера Mach-E під цим брендом. У…

18.05.2024

Названо найнадійніший гібридний кросовер, який можна купити у 2024 році

Незважаючи на весь скепсис з боку окремих експертів, гібридні технології продовжують розвиватися безпрецедентними темпами, а…

18.05.2024

Toyota, Nissan та Honda об’єднують зусилля для створення нового покоління автомобілів

Японія та японські виробники автомобілів продовжують робити нові кроки, щоб випередити своїх конкурентів. За повідомленнями,…

17.05.2024