Статті

Складено топ-9 розкішних кросоверів (ФОТО)

Share

Спеціалісти британського видання WhatCar провели аналітичну роботу та підібрали 9 най-найкращих моделей класу SUV, які сьогодні можна придбати на ринку нових автомобілів. Усі без винятку відібрані моделі є представниками преміум або взагалі люкс-сегменту, що закономірно: найкращі пропозиції завжди коштують дорого. Метою даної підбірки було виокремити у окремий список найбільш гідні пропозиції за такими параметрами як широта оснащення, якість в загальному, рівень комфорту у салоні, активна та пасивна безпека, а також налаштування шасі кросоверів, їх здатність дарувати задоволення від водіння. От ми в ua.motors і розібралися у висновках експертів з Туманного альбіону і готові поділитися з вами вердиктами.

Отож, які найкращі кросовери існують на ринку, щоби придбати їх у 2021 році?

9. Mercedes-Benz GLE

  • Сектор: преміум;
  • Клас: великі SUV.

Деякі конкуренти практичніші та з кращою керованістю, але Mercedes GLE має класнючий салон і, на пневмопідвісці, є комфортним крейсером. Виберіть 400d, і ви також отримаєте один з найкращих дизельних двигунів; він поєднує невимушену продуктивність з хорошою економією палива, а також плавний і тихий, навіть при різкому прискоренні.

8. Land Rover Range Rover Sport

  • Сектор: преміум;
  • Клас: великі SUV (позашляховик).

Range Rover Sport дешевший, ніж повнорозмірний Range Rover, але він тісно пов’язаний з ним дорогою шкірою в салоні, тому не відчуває себе навіть віддалено бідним. Це фантастичний автомобіль для подолання великих відстаней, з плавним двигуном і спокійною їздою. Більше того, його салон розкішний і щедро обладнаний, а також є вибір семи місць. Проте антирекорд надійності Land Rover викликає занепокоєння.

7. Tesla Model X

  • Сектор: преміум;
  • Клас: великий SUV-мінівен.

Окрім того, що модель X є єдиним повністю електричним кросовером, який може вмістити сімох, Model X наповнений технологіями, є напрочуд гострим у водінні та здатним порвати спортивні автомобілі на прямій. Додайте далекобійну і передову зарядну інфраструктуру Tesla, і водити цю машину стає надзвичайно привабливо. Єдина скарга полягає в тому, що якість інтер’єру має бути кращою з огляду на високу ціну.

6. Rolls-Royce Cullinan

  • Сектор: люкс;
  • Клас: повнорозмірний SUV.

Так, ви можете придбати нерухомість за ті ж гроші, але чи буде ваш будинок із трьома спальнями мати килимки з ягнячої вовни при цьому? Для кращого з кращих інтер’єрів Cullinan відбиває своїх конкурентів рукою в рукавичці, а також забезпечує неперевершеність у всьому.

5. Volvo XC90

  • Сектор: преміум;
  • Клас: великі SUV.

Остання версія Volvo XC90 приємна в керуванні і набагато витонченіша, ніж його попередник всередині, але він залишається таким же практичним, з 5 або 7 сидіннями (або 4 для версії Екселленс) і величезним багажником. Лише середня захопливість від керування і злегка жорсткувата їзда зупиняють його потрапляння в п’ятірку найкращих.

4. Bentley Bentayga

  • Сектор: люкс;
  • Клас: великі SUV.

BentleyBentayga може бути не таким ефектним, як AstonMartinDBX , або не таким ультимативним, як RollsRoyceCullinan, але він досягає переконливого компромісу між ними, як з точки зору ціни, так і динаміки. Іншими словами, це один з найбільш довершених і розкішних позашляховиків, які сьогодні продаються.

3. BMW X7

  • Сектор: преміум;
  • Клас: повнорозмірні SUV.

Єдине, що більше за гігантську передню решітку радіатора X7 – це сам автомобіль, тому, якщо у вас великий бюджет і велика сім’я, він обов’язково повинен бути у вашому списку. Як бонус, салон настільки яскравий, як і міцний, а шумоізоляція настільки вражаюча, що хтось у третьому ряду може розмовляти з тими, хто стоїть попереду, не підвищуючи голосу.

2. Audi Q7

  • Сектор: преміум;
  • Клас: великі SUV.

AudiQ7 — це класний універсальний автомобіль, який поєднує швидке прискорення з просторими сидіннями (є також 7-місна версія) та найкращою в класі якістю салону. Аленайсильнішайогосторона – комфорт; вінзапломбомпоглинаєударивідлежачихполицейськихтаіншихдорожніхнедоліківікоротаєдовгіподорожі, якприватнийлітак.

1. BMW X5

  • Сектор: преміум;
  • Клас: великі SUV.

Оригінальний BMW X5 був одним з перших 4×4, орієнтованих на водіння, і останнє покоління точно дотримується формули перемоги цієї моделі, з хорошою практичністю та більш чіткою керованістю, ніж у багатьох конкурентів. Однак сьогодні в Х5 ви також отримуєте розкішний інтер’єр із найкращою інформаційно-розважальною системою. І якщо ви виберете гібридну версію xDrive45e, то на X5 буде дешевше їздити, не в останню чергу тому, що на електроенергії він може проїхати колосальні 85 км.

Кросовер, який за версією WhatCar навпаки є не вартісною пропозицією, це:

Maserati Levante

Зокрема критиці піддалася дизельна версія, яку посварили за шумність та жорсткість.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Волошин Михайло

Опублікував
Волошин Михайло

Останні записи

Китайський автопром зайняв понад 30% світового авторинку

У березні 2024 року на китайські автомобілі припало 33% від загального обсягу світового продажу автомобілів,…

06.05.2024

Новий електричний Mercedes-Benz G-Class випробували на льоду

Mercedes-Benz обіцяє, що майбутній EQG, також відомий як електричний варіант G-Class, стане справжнім позашляховиком. Є…

05.05.2024

Електромобілі проти машин з ДВЗ: названі найнадійніші машини

Експерти опублікували статистику поломок ADAC за 2024 рік, що підтверджує, що електромобілі залишаються надійнішими за автомобілі…

05.05.2024

Моделі Polestar отримають супершвидку зарядку за 10 хвилин

Шведські електромобілі Polestar отримають супершвидку 10-хвилинну зарядку. Шведський виробник електромобілів Polestar спільно з компанією StoreDot,…

05.05.2024

Названо автомобілі які вимагають найнижчих витрат на обслуговування та ремонт у довгостроковість

З моменту появи компанії Tesla у 2003 році керівництво цієї марки в особі Ілона Маска…

05.05.2024

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024