Статті

Назвали найкорисніші автомобільні гаджети

Share

Користувачі розповіли, які автомобільні гаджети вважають найбільш потрібними та корисними. В опитуванні, яке проводилося в квітні взяли участь більше 2500 осіб.

Відеореєстратор  – найпопулярніший і затребуваний у водіїв гаджет: ним уже володіють або хотіли б володіти 62% автовласників. Цей невеликий девайс нерідко допомагає розібратися в спірній ситуації на дорозі або в разі ДТП. Втричі меншою популярністю користуються радар-детектори , які до недавнього часу зустрічалися дуже часто. Сьогодні вони явно втрачають актуальність: багато водіїв користуються навігаторами на смартфонах, в яких є попередження про камери, або спеціальними додатками.

Помічників при парковці – камеру заднього виду і  парктроніки  – вважають важливим доповненням тільки половина респондентів. Трохи більше третини автолюбителів користуються власниками для телефону. А ось електрокомпрессор виявився навіть більш потрібним девайсом: його обрали на 14% більше респондентів.

Тільки чверть автомобілістів бачать необхідність в  переходнике від 12-вольта «прикурювача» на USB-роз’єми – у багатьох більш-менш сучасних автомобілів є штатна зарядка USB. А для подорожуючих або поїздок на природу близько 5% відповіли купують інвертор – перетворювач напруги з 12 в 220 вольт.

Кожен п’ятий респондент користується автомобільним «пауербанком» . І лише 6% опитаних купують спеціальний автомобільний пилосос .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Повістки вручатимуть на блокпостах: що треба знати водіям в Україні

В Україні існує практика вручення повісток без визначених фіксованих місць для цього. Уповноважені особи мають…

11.05.2024

Mercedes-Benz оновив седан C-Class та кросовер GLC поряд незначних покращень

Великою новиною є додавання нової інформаційно-розважальної системи з оптимізованим інтерфейсом, сторонніми програмами та підтримкою потокової…

11.05.2024

Український дизайнер показав приголомшливий концепт-кар Leleka

Український дизайнер Роман Прядко представив власне бачення українських автомобілів класу люкс. З цією метою він…

11.05.2024

На європейському ринку стартував продаж нового Cupra Tavascan (фото)

Європейський ринок досить перспективний для багатьох автовиробників, особливо це актуально для місцевих марок. Як стало…

11.05.2024

В Україні з 1 червня для власників електромобілів запровадять новий тариф

У червні 2024 року Кабмін планує збільшити тариф на електроенергію для населення. Про це розповів…

10.05.2024

Найрозкішніший кросовер Hyundai показали на нових рендерах

Hyundai не збирається зупинятися у розвитку власної лінійки електромобілів, особливо коли попит на такі машини…

10.05.2024