Названо найкращі автомобілі 2020 року (фото)

0
936

Журнал The Straits Times, який складає щорічний рейтинг найпопулярніших нових автомобілів року, назвав претендентів на звання автомобіль 2020 року – до шорт-листа увійшли вісім замість звичних 10 автомобілів.

Про це йдеться в статті The Straits Times.

Серед номінованих автомобілів три авто – електричні моделі, решта – кросовери та спортивні транспортні засоби. Марки Land Rover, Mini та Nissan є новими в рейтингу – раніше жодна з них не потрапляла до шорт-листа.

Враховувались лише машини, привезені уповноваженими агентами, в той же час до рейтингу не включали суперкари вартістю більше 750 тисяч доларів.

Найдорожчим номінантом є Porsche Taycan 4S, вартість якого становить близько півмільйона доларів. Найменш дорогим є Hyundai Avante, вартість якого становить приблизно 90 тисяч доларів.

Переможець буде оголошений 19 грудня.

AUDI E-TRON

Трохи більший за Audi Q5, E-tron – це перший сучасний електричний автомобіль виробника. Перша спроба виявилася досить грамотною: автомобіль пропонує високу ступінь керованості та ефективності завдяки здоровій дозі нових технологій, якими відома марка.

BMW 118i

Хороший низький хетчбек рідкісний в наші дні. Ще рідше той, хто їде так само, як і BMW 118i. Його 1,5-літровий трициліндровий двигун є більш ніж достатнім для того, щоб компактний номер виблискував через рух. На багатьох фронтах він справляється краще, ніж еквівалентний Mini.

HYUNDAI AVANTE

Має приголомшливий вигляд, безліч преміум-функцій, добре побудоване та добре відсортоване шасі – це все про новий Avante. До того ж вартість автомобіля не є надто високою.

LAND ROVER DEFENDER

Подібно до того, як нинішній Mini майже не схожий на оригінал, новий Land Rover Defender не схожий нічого на попередника. Нова машина значно більша, набагато розкішніша та має набагато більше наворотів. По суті, це високий лімузин, на якому можна їхати по бездоріжжю.

MAZDA CX-30

CX-30 – останній приклад чудової якості збірки Mazda. Компактний кросовер трохи більший за CX-3, але значно просторіший. Якщо не дивитися на його лого, можна подумати, що він був двоюрідним братом Lexus UX.

MINI E

Електрична версія Mini піднімає його на інший рівень. Ніщо в лінійці двигунів із згорянням не відповідає миттєвому доступу до крутного моменту, який забезпечує E.

NISSAN KIKKS

Цей цікавий кросовер приводиться в рух електричним двигуном. Однак його акумулятор заряджається не від настінної розетки, а від невеликого бензинового двигуна, який діє виключно як генератор. Ця унікальна пропозиція допомагає Kicks виділитися серед натовпу.

PORSCHE TAYCAN

Електричний Taycan має божевільну силу, яка буквально забиває пасажирів глибоко на свої місця. Навіть варіант 4S (значно м’якший, ніж Turbo) – сила, на яку слід зважати. Він відчуває себе набагато швидше, ніж пропонує його спринт 4-го покоління, і він більш емоційний, ніж будь-який інший електричний автомобіль на ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!