Розкритий спосіб як знизити витрату палива автомобіля на 10% одним простим кроком

0
639

Ціни на пальне залишаються високими, причому не тільки в Україні, а й за кордоном, тим самим забираючи із сімейного бюджету пристойну частину коштів. Відмовитися від заправок неможливо, адже без палива машина нікуди не поїде. Але є спосіб знизити витрати на пальне. І для цього не потрібно робити нічого екстраординарного.

Фахівці розповіли про те, як можна скоротити витрату палива, дотримуючись простого методу. Вони рекомендують перевірити повітряний фільтр машини і якщо він дуже забруднений, то зробити його заміну.

Справа в тому, що забиті повітряні фільтри змушують працювати як бензиновий, так і дизельний двигун інтенсивніше, тим самим збільшуючи споживання пального.

Стверджується, що заміна сильно забитого «фільтра свіжого повітря» дозволить не лише знизити витрати пального приблизно на 10 відсотків, а й значно підвищити прискорення машини.

Для того, щоб не доводити двигун автомобіля до стану, коли йому потрібно працювати інтенсивніше, а значить споживати підвищену кількість пального, рекомендується змінювати повітряний фільтр на новий під час проходження планового технічного огляду, тобто приблизно раз на 10-12 тисяч кілометрів пробігу.

Благо, сам по собі він коштує не дуже дорого і в залежності від моделі та марки машини вимагатиме суми від 300 до 1 тисяч гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!