Статті

Як нові, так і вживані: механік назвав найнадійнішу марку авто

Share

Обираючи авто, покупці зазвичай шукають ідеальне співвідношення ціни та якості. Деякі марки зарекомендували себе з найкращого боку та роками очолюють рейтинги надійних та комфортних авто.

Довіра водіїв дорого коштує, але ще важливіше – почути думку експертів щодо цього питання. Відомий автомеханік Скотті Кілмер пояснив, чому йому подобаються автомобілі та вантажівки певної компанії. Деталі розповіло видання Express.

Скотті Кілмер назвав причину, чому він є прихильником автомобілів Toyota. Популярний ютубер працює механіком понад 55 років і регулярно публікує відео з цінними порадами. Він розповідає, як уникнути пошкоджень, які авто обрати на вторинному ринку та публікує рейтинги якісних та недорогих авто.

Однак у нещодавньому відео Скотті пояснив, чому йому подобається асортимент компанії Toyota. За його словами, надійність марки означає, що водії можуть заощаджувати гроші в довгостроковій перспективі.

“Як механік, я працював над безліччю різних автомобілів протягом останніх п’яти десятиліть, і можу особисто засвідчити якість Toyota. Надійність Toyota значною мірою пов’язана з невеликою кількістю механічних проблем. Але про деякі нюанси мало хто знає: купуючи Toyota, ви заощадите багато грошей порівняно з іншими брендами”, – наголосив Скотті.

Експерт зазначив, що Тойоти, які продаються в США, зазвичай проїжджають від 323 000 до 402 000 км, а деякі моделі проходять понад 800 000 км.

Скотті розповів про випадок з його практики: один автомобіліст проїхав понад 1,5 мільйона миль ( приблизно 2 414 000 км) на своєму пікапі Toyota Tacoma 2008 року випуску, який використовувався для доставки ліків у Північній Кароліні та Вірджинії. Таких вражаючих показників можна досягти за умови регулярного технічного обслуговування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024