Lamborghini готує нову модель, але не спортивну

Час читання: < 1 хв.
0

У прес-релізі про те, що всі плановані до виробництва в найближчі два роки Revuelto розпродано, є новини про майбутнє розширення модельного ряду Lamborghini. Спочатку анонсований у травні 2021 року, перший в історії електромобіль із Сант-Агата-Болоньєзе буде випущений у 2028 році. Він буде продаватися як електромобіль і представляє собою гранд-турера 2+2.

Додаткових подробиць екзотична італійська марка не розкрила. Проте, генеральний директор Стефан Вінкельманн раніше заявляв, що у нього буде «більше дорожнього просвіту», ніж у спортивних автомобілів компанії, хоч і менше, ніж у позашляховика Urus. Топ-менеджер згадав, що він буде «набагато повсякденним», ніж Huracan та Revuelto, але це не буде кросовер.

Хоча ще зарано говорити про технічні характеристики, Вінкельманн вже натякнув, що в основу нового Lamborghini ляже зовсім нова платформа. Натомість він виграє від “синергії Volkswagen Group”, так само, як Urus механічно пов’язаний з Bentley Bentayga, Porsche Cayenne, Audi Q7/Q8 і менш модним VW Touareg.

Реклама

Через рік після того, як чотиримісний gran tourer надійде у продаж, у 2029 році наступник Urus буде випущений виключно як електромобіль. План був підтверджений кілька місяців тому тим самим генеральним директором Lamborghini в інтерв’ю журналістам.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!