Volkswagen може відмовитися від перемикачів “поворотників”

Час читання: < 1 хв.
0

За інформацією, що повідомляється на порталі CarBuzz з посиланням на патентну заявку, компанія Volkswagen розробила технологію, яка передбачає розміщення перемикачів сигналів повороту на кермі автомобіля. Ця інновація дасть змогу встановлювати фізичні або сенсорні перемикачі на внутрішній стороні керма. Первинні елементи управління розташовуватимуться ліворуч на кермі, а вторинні – праворуч.

Таким чином, водій зможе вибрати необхідні опції, натискаючи відповідні кнопки. Наприклад, використовуючи кнопки зліва, водій може увімкнути фари, а кнопки з правого боку дадуть змогу вибрати режим роботи протитуманних фар або дальнього світла. Такі перемикачі можуть відповідати за управління мультимедійною системою та іншими функціями автомобіля.

За словами представників Volkswagen, ця нова технологія зробить керування автомобілем безпечнішим, оскільки водієві не доведеться знімати руки з керма. Крім того, цей підхід дасть змогу компанії уніфікувати елементи управління і заощадити витрати на розробку і виробництво підрульових перемикачів кожної нової моделі автомобіля.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!