BMW готує нову модель електричного сімейства

BMW анонсувала дебют електричного седана i5 24 травня 2023 року

Час читання: < 1 хв.
0
Generated by pixel @ 2023-04-12T04:37:50.890155

Електричний седан BMW i5 2024 року – одна з найочікуваніших новинок літа, і тепер стало відомо, що він з’явиться 24 травня. BMW поділилася датою відкриття у своїх соцмережах, додавши підпис: “Новий член повністю електричного сімейства BMW. Приготуйтеся до нового BMW i5”. I5 дебютує в США у двох варіантах: одномоторному eDrive40 і двомоторному M60 xDrive потужністю близько 340 і 600 к.с. відповідно. Максимальний запас ходу має становити близько 480 км.

Перший тизер показує серійні фари, зменшену в розмірах решітку радіатора, а також кільце навколо кожної секції решітки, що світиться, як у i7 і XM. Але особливо показовий другий тизер, який демонструє деталі інтер’єру. Він дає змогу розглянути інтерактивну світлову панель i5, яка може бути налаштована з використанням різних колірних схем, а також відтворює анімацію для різних функцій автомобіля.

Тизер також показує новітню версію iDrive 8.5, яка дебютує в i5 і представить більш інтуїтивно зрозуміле компонування, поліпшене відображення маршрутів і багато іншого. Пізніше система буде поширена на інші моделі BMW за допомогою бездротового оновлення. Крім того, BMW представить останню версію свого автопілота рівня 2+, який дає змогу керувати автомобілем по шосе без допомоги рук, і може навіть перевершити американський Super Cruise.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!