Hyundai випустила новий кросовер на честь героя мультфільму

Компанія Hyundai офіційно представила новий кросовер Hyundai Mufasa

Час читання: 2 хв.
0

Китайський автомобільний ринок абсолютно зачаровує, якщо взяти до уваги величезну кількість нових моделей, що випускаються щороку. Одним із багатьох значущих місцевих брендів є Beijing Hyundai Motor Co , спільне підприємство, створене Hyundai та BAIC ще у 2002 році. Воно продає не менше п’яти седанів, мінівен і кілька кросоверів, таких як Tucson та більший Santa Fe. Одним з них є старіючий ix35 , який, як вважають, замінить цей новий Mufasa.

Напередодні публічного виступу на виставці Auto Shanghai 2023 наступного тижня компактна модель була представлена ​​на офіційних зображеннях. Beijing Hyundai опублікувала фотографії у китайській соціальній мережі Weibo, демонструючи стильний дизайн, схожий на Tucson . Складні вертикальні фари і циліндричні задні ліхтарі відрізняють його від широко відомого компактного кросовера.

Реклама

Хоча технічні характеристики Hyundai ще не розкрили, вони були опосередковано оголошені, коли Mufasa був омологований Міністерством промисловості та інформаційних технологій Китаю. Веб-сайт MIIT показав, що компактний кросовер матиме довжину 4475 міліметрів, ширину 1850 мм і висоту 1665 мм, що дуже схоже на Tucson з короткою колісною базою, що продається в Європі. Його розміри становлять 2680 мм між осями, а споряджена маса дорівнює 1464 кг.

У тому ж документі йдеться про те, що Hyundai має намір встановити 2,0-літровий безнаддувний двигун потужністю 160 кінських сил , який передає всю потужність на передні колеса. Місцеві ЗМІ повідомляють, що пізніше Mufasa також пропонуватиметься з гібридною установкою, можливо, з 48-вольтовою, але на даний момент офіційної інформації немає.

Незабаром після публічного виступу на виставці Auto Shanghai Mufasa надійде у продаж у Китаї. Про виведення моделі на інші ринки не йдеться. Щодо імені моделі, то воно бере ім’я батька Сімби з класичного мультфільму Діснея 1994 року «Король Лев».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!