Mazda 6 оновилася і стала потужнішою

Час читання: < 1 хв.
0
У Японії дебютувало оновлене сімейство Mazda6: модель обзавелася покращеним двигуном більшої потужності, новими відтінками кузова та розширеним списком допоміжних систем. Плановий рестайлінг збігся з 20-річним ювілеєм «шістки» – пам’ятну дату компанія «відзначила» випуском спецверсії Mazda6 20th Anniversary Edition, яка відрізняється сріблястими радіаторними ґратами та 19-дюймовими колісними дисками із дзеркальним покриттям. На приналежність до лімітованої серії вказують шильдики 20th Anniversary.
Найважливішим нововведенням став модернізований 2,2-літровий турбодизель Skyactiv-D, який завдяки новому софту блоку управління тепер видає 200 кінських сил замість колишніх 190 сил. Доопрацювали і педаль газу, зробивши її більш чуйною, а також переналаштували підсилювач керма.
Список обладнання поповнився системою допомоги при русі в пробках і трасою, а в палітру додали нові відтінки, білий перламутровий Rhodium White Premium Metallic і золотистий металік Platinum Quartz Metallic. У топових комплектаціях салон пропонується з оздобленням шкірою Nappa.
На ринку Японії оновлену «шістку» вже можна замовити за ціною від 2962300 до 4739900 ієн (800 тисяч – 1 мільйона гривень). Перші “живі” автомобілі з’являться в автосалонах лише навесні 2023 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!