Mercedes-Benz показав дизайн кросовера EQE

Час читання: 2 хв.
0

Компанія Mercedes-Benz показала тизерне зображення свого нового електрокросовера Mercedes-Benz EQE. Офіційний дебют цієї новинки відбудеться найближчими днями – під час Паризької автосалону.

Кілька місяців тому Mercedes-Benz показала схему абсолютно нового електричного кросовера Mercedes-Benz EQE. Цього літа німецький автогігант показав, як виглядатиме салон автомобіля. Тепер, завдяки новому трейлеру, ми з вами можемо уявити, як виглядатиме його дизайн. Точніше, який дизайн передньої частини, як це показано в тизері.

Реклама

Судячи з тизера, EQE матиме той же стиль дизайну, що й усі інші моделі в лінійці електричних розкішних EQ.

Позашляховик EQE в модельному ряду Mercedes-Benz належатиме до флагманського кросовера EQS. Це буде всюдихідна версія автомобіля EQE. Це означає, що вони, ймовірно, мають однакову електростанцію. В даний час седан Mercedes-Benz EQE доступний в двох версіях – з 469-сильною силовою установкою. і 677 к.с.

Салон буде мати сучасне обладнання та передові технології. В якості опції покупці отримають ультраекран — дисплеї для водія і переднього пасажира і центральний дисплей, суміщений під склом. Збоку – повітроводи стилізовані під турбіни.

Офіційний дебют Mercedes-Benz EQE відбудеться 16 жовтня на Паризькому автосалоні. Він надійде в продаж у 2023 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!