Renault наповнить ринок недорогими електромобілями

Час читання: < 1 хв.
0

Автовиробник Renault готується представити одразу чотири нові моделі електрокарів. Їх представлять 17-23 вересня на автошоу у Парижі.

Інформація про це  з’явилась на офіційному сайті французького автовиробника.

Зокрема, на автошоу представлять серійну версію Renault 5.

Реклама

Знаменита модель 70-80-х років минулого століття повернеться у форматі доступного електрокара. Дизайн сучасного хетчбека не здивував – електромобіль схожий на свого бензинового предка.

Новий Renault 5 надійде у продаж з 2024 року за дуже демократичною ціною 20 000 євро. У топовій версії запас ходу становитиме близько 400 км.

Ще однією відродженою моделлю минулого стане Renault 4. Електрокар у ретро-стилі запропонують у двох варіантах – кросовер та фургон. Він буде побудований на платформі Renault 5 і також коштуватиме близько 20 000 євро. Автомобіль уже розсекретили на патентних зображеннях та обіцяють розпочати випуск у 2024 році.

Новий Renault Kangoo E-Tech у кузові мінівен надійде у продаж відразу після презентації. Як і споріднений фургон, він отримає електромотор на 122 л. і батарею на 50 кВтг, яке запас ходу становитиме близько 300 км.

Четверта модель поки що залишається секретом. Відомо лише, що це недорогий електрокар у форматі купе від Alpine – спортивного бренду Renault.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!