Skoda показала, як виглядатиме новий кросовер

Час читання: < 1 хв.
0

Компанія Skoda показала нові зображення концептуального сімейного кросовера Vision 7S 2023.

Автомобіль пропонує зручний і функціональний салон і квадратний кузов. За допомогою цієї концепції автовиробник також хотів продемонструвати свою нову мову дизайну, яка відрізняється від усіх сучасних моделей.

Найважливішою зміною є передня частина. Тут з’являється величезна закрита решітка радіатора. Фари розташовані в два ряди від краю. Таким чином виходить Т-подібний передній світловий елемент.

Реклама

Знизу бампера бачимо 7 вертикальних смуг – теж новий елемент. Центральна панель має контрастний помаранчевий колір із захисною алюмінієвою деталлю внизу. Задні ліхтарі утворюють Т-подібний блок.

У попередньому тизері Skoda показала нам салон цього концепт-кара. У салоні сім місць, на центральній консолі є спеціальне дитяче крісло. Крім того, вперше був показаний вертикально розташований екран інформаційно-розважальної системи. Такого в моделі чеського бренду ще не було.

Нова мова дизайну називається «Modern Solid». Його вперше використовуватимуть у седані Superb наступного покоління. Флагман модельного ряду в наступному році практично повністю зміниться. Однак Skoda офіційно представить Vision 7S пізніше цього літа, тож ми зможемо повністю поглянути на цей дуже цікавий позашляховик.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!