Опубліковано нові зображення BMW X7

Час читання: < 1 хв.
0

Прем’єра BMW X7 відбулася у жовтні 2018 року та модель стала серійним продовженням концепту X7 iPerformance , який показали роком раніше на Франкфуртському автосалоні. Тепер же настав час для планового рестайлінгу, адже тестові автомобілі в камуфляжі вже давно трапляються фотошпигунам. Майже відразу стало зрозуміло, що рестайлінгова модель отримає повністю нову передню частину з «двоповерховою» оптикою. Дизайнери порталу “Колеса.ru” підготували рендерні зображення новинки.

Передню частину автомобіля прикрасить нова головна оптика з L-подібними денними світлодіодними ходовими вогнями. Примітно, що оптика не поєднуватиметься з решіткою радіатора, як на актуальному кросовері. Сама решітка радіатора залишиться колишньою, так само як і капот із передніми крилами. На автомобілі з’явиться новий бампер з вузькими вертикальними декоративними вставками, а також металізованими елементами в нижній частині. Ззаду ж красується новий ліхтарі з J-подібними світлодіодними габаритними вогнями. Також не можна не відзначити нові здвоєні патрубки вихлопної системи.

Реклама

У салоні рестайлінгового кросовера з’явиться новий мультимедійний комплекс iDrive 8 із двома зістикованими екранами. Аналогічний комплекс вже встановлюється на ліфтбек i4 та кросовер iX . У технічному плані рестайлінговий X7 не зміниться. Модель доступна з широкою гамою бензинових і дизельних двигунів, більшість з яких, напевно, дістануться і рестайлінгової моделі. Прем’єра новинки має відбутися вже наступного місяця.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!