У Канаді знайшли занедбаний суперкар Lamborghini Huracan

Час читання: < 1 хв.
0

На парковці в Канаді знайшли занедбаний Lamborghini Huracan. Фотографію суперкара опублікували в Instagram-акаунті “supercar.fails”. Судячи з шару пилу, автомобіль стоїть на місці тривалий час.

Забутий суперкар був виявлений на багаторівневому паркуванні. Незважаючи на високу ціну автомобіля, власник не накрив його захисним чохлом. Тому на Lamborghini Huracan з’явився не лише великий шар пилу, а й написи. Наприклад, одна з них: «Красуня, не торкайся до моєї машини :)».

Пошкоджень на кузові суперкара немає, але можливо паркінг підтоплювався. Про це свідчить велика кількість розлучень навколо автомобіля. Затоплення паркування могло призвести до поломки Lamborghini Huracan і, відповідно, простою авто.

Кузов суперкара пофарбований у червоний матовий колір, а фари затоновані. Пороги та антикрило зроблені з вуглепластику. Диски – стандартні.

Нагадаємо, що Lamborghini Huracan Performante була представлена ​​публіці у 2017 році на Женевському автосалоні. Автомобіль обладнаний атмосферним двигуном V10 потужністю 640 к.с. та 600 Нм. З місця до 100 км/год суперкар розганяється за 2,9 сек. Максимальна швидкість – 325 км/год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!