Безпека Tesla Model S опинилася на рівні Dacia Logan та Sandero

Сучасні автомобілі далеко не такі ідеальні, як можуть здатися на перший погляд.

Час читання: < 1 хв.
0

Несподіваного висновку дійшли фахівці німецької організації, яка займається техоглядом автомобілів. Так експерти з Агентства технічної інспекції та сертифікації Німеччини ( TUV ) визнали Tesla Model S небезпечним автомобілем.

Для аналізу було відібрано відразу три електрокари: BMW i3, Smart ForTwo , Renault Zoe та Tesla Model S. Для довідки автомобілі з ДВС мають середній показник несправностей 4,5%.

Якщо ж говорити про досліджувані електрокари, то переможцем виявився Smart EQ Fortwo , у якого частка дефектів не перевищує 3,5%. У списку зі 128 машин з ДВС віком від 2 до 3 років E-Smart опиниться в першій третині.

Реклама

На другому місці за надійністю серед електрокарів, опинився BMW i3 , відсоток поломок якого склав 4,7. Найголовнішою проблемою автомобіля стало ближнє світло та гальмівні диски, на яких часто виникає корозія.

На третьому місці опинився Renault Zoe, у якого відсоток дефектних авто склав 5,7. Як правило, проблеми у електрокара знаходили з підвіскою та оптикою.

Останнє місце серед відібраних електрокарів зайняла Tesla Model S із показником 10,7 відсотка. Так, з 10 електрокарів, приблизно 1 виявляється проблемним. При цьому кількість та різноманітність поломок зашкалює. Все починається від непрацюючих протитуманних фар до проблем з органами управління та підвіскою.

Результат гірший, ніж у Tesla був тільки у бюджетних Dacia Logan та Dacia Duster. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!