Компанія Skoda представила новий електричний Enyaq Coupe iV

Час читання: 2 хв.
0

Skoda представила нове електричне крос-купе Enyaq Coupe iV. Машина отримала один з найбільш обтічних кузовів у класі і розділила платформу з Audi Q4 Sportback e-tron.

Висота Enyaq Coupe iV – 1617 мм, довжина – 4564 мм, ширина – 1879, колісна база – 2765 мм. Коефіцієнт аеродинамічного опору – 0,234. Об’єм багажника – 570 літрів.

Від “звичайного” Enyaq iV новий крос відрізняють – похилий дах, “зрізана” корма, скляний панорамний дах (в базі) і великі колісні диски (від 19 до 21 дюйма).

У салоні – цифрова панель приладів, система мультимедіа з 13-дюймовим сенсорним екраном, двозонний клімат-контроль, шкіряне мультикермо і цифрове радіо. Безпеку забезпечують дев’ять подушок безпеки і система Travel Assist, яка поєднує в собі адаптивний круїз-контроль з «пробковим» режимом і помічник водіння, що самостійно підрулює у вузьких просторах.

Також салон Enyaq Coupe iV можна оформити в 10 різних стилях (для цього передбачені пакети Design Solutions), у тому числі з використанням вторинної сировини як оздоблювальні матеріали. RS-версія отримала змінені бампери, ексклюзивний зелений колір Mamba Green та занижену підвіску.

На ринок Європи Skoda Enyaq Coupe iV вийде у 4 модифікаціях. Базова 60 iV – задній привід, один 180-сильний електродвигун та тягова батарея 58 кВт/год. Версія 80 iV отримає потужніший 204-сильний електромотор і батарею на 77 кВт/год із запасом ходу до 545 км. Повнопривідний iV 80x обладнаний двома двигунами сумарною віддачею 265 кінських сил. RS iV отримав повний привід, 299-сильний двигун, батарею на 77 кВт/год.

Продаж Skoda Enyaq iV Coupe на ринку Європи почнеться в найближчі місяці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!