Volkswagen позбавив свої кросовери дуже популярної функції

Час читання: < 1 хв.
0

І Skoda, і Volkswagen нещодавно видалили функцію автоматичного складання зовнішніх дзеркал заднього виду з конфігуратора Kushaq та Taigun, що є прямим результатом нестачі чіпів.

Глобальний брак напівпровідникових мікросхем, що продовжується, надає глибокий вплив на автомобільну промисловість, і її останніми жертвами стали досить популярні в Індії кросовери Skoda Kushaq і Volkswagen Taigun. Обидва дочірні бренди VW Group нещодавно видалили функцію автоматичного складання зовнішніх дзеркал заднього виду з конфігуратора двох компактних позашляховиків, що є прямим результатом нестачі чіпів. Враховуючи, що обидва позашляховики побудовані на одній платформі MQB-A0-IN і виробляються на одній складальній лінії, проблема поки що зачіпає тільки їх.

Бренд-директор Skoda Auto India Зак Холліс підтвердив це, відповідаючи на скаргу користувача Twitter, який помітив, що ця функція відсутня у його нещодавно заброньованому Kushaq. Холліс відповів користувачеві, сказавши: «На жаль, це було поза нашим контролем і було викликано відсутністю напівпровідників у нашого постачальника для цієї функції. Дилер зможе додати цю функцію пізніше, коли ситуація покращиться».

Те саме було підтверджено джерелами компанії в Volkswagen India, однак уточнюється, що це лише тимчасова проблема, і функція автоматичного складання для дзеркал буде повторно введена пізніше. Зверніть увагу, що ця функція пропонувалася тільки в топових варіантах Kushaq і Taigun, молодші варіанти поставлялися з дзеркалами, що складаються вручну. Інші характеристики, схоже, залишилися без змін.

І Skoda Kushaq, і Volkswagen Taigun оснащені одними і тими самими бензиновими двигунами TSI об’ємом 1,0 і 1,5 літра з турбонаддувом. Базовою трансмісією є 6-ступінчаста МКПП, проте версія 1.0 TSI отримує додатковий 6-ступінчасту АКПП, а топовий 1.5 TSI оснащений 7-ступінчастою DSG.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!