Надійний автомобіль для міста

Час читання: 2 хв.
0

Традиційною вважається німецька якість. В першу чергу, це стосується автомобілів. Кожна з моделей Фольксваген стає абсолютним бестселером. Знайти оголошення про продаж авто зручніше всього за допомогою сервісу OLX.

Цікавість покупців стосується не лише останніх моделей. Багато хто з водіїв хоче купити автомобіль попереднього покоління. Деякі моделі знаходяться в дуже гарному стані, незважаючи на те, що виготовлені ще 20-30 років тому.

Головні переваги виробника

Особливу цікавість для автомобілістів представляє четверта генерація Гольфа. Її називають однією з найбільш надійних. Досвід свідчить, що серйозні поломки техніці не загрожують до солідного пробігу. При бережливій експлуатації, заправці якісним паливом машина може їздити 200-300 тис. км, не потребуючи ремонту.

Вибір силових установок також порадує покупця. Лише бензинових двигунів пропонується більше десяти. В залежності від вимог покупця до динаміки та економічності можна вибрати двигун 1,4-3,2 л. Потужність двигунів також дуже різна – від 68 до 150 к. с.

Існують навіть повнопривідні версії Гольфа, але вони вважаються менш надійними. Найстабільнішою версією автомобілісти Європи називають передньоприводну. Що стосується трансмісії, то краще зупинити вибір на «механіці»: АКПП менш надійна, хоча при своєчасному огляді її не можна назвати ненадійною.

Вічний кузов та надійна ходова частина

В Гольфі є кілька частин, які вражають своєю надійністю. Перш за все, це:

  • електроніка;
  • ходова частина;
  • кузов.

Ходова частина відзначається надійністю, незважаючи на низьку якість дорожнього покриття в нашій країні, а електроніка працює бездоганно.

В моделі використовується оцинкований кузов, який не покривається корозією навіть за багато років. При покупці моделі варто звернути увагу на зазори між деталями кузова: в ідеалі їх бути не повинно. Якщо відстань між окремими частинами досить велика, то варто перевірити історію машини. Можливо вона потрапляла в серйозні ДТП. При обслуговуванні в фірмових СТО таких помилок при ремонті не допускають. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!