У мережі з’явилися незалежні рендери нового седана Mercedes-Benz EQC, який стане конкурентом Tesla Model 3

Час читання: < 1 хв.
0

Компанія Mercedes-Benz готує новий седан EQC, який конкуруватиме з Tesla Model 3. Офіційної інформації про те, як виглядатиме екстер’єр новинки поки що немає, але незалежний дизайнер видання motor.es представив, як може виглядати автомобіль.

За рендером можна відмітити, що дизайн седана EQC нагадує концепт Mercedes-Benz Vision EQXX , який був представлений на початку січня на виставці CES 2022 у Лас-Вегасі. Можна припустити, що у дизайні новинки ключове значення матиме аеродинаміка.

Рендери седана Mercedes-Benz EQC. Фото: Motor.es

Імовірно, седан EQC може стати електричною заміною A-Class , так, власне, і C-Class . Ймовірно, новинка буде побудована на платформі MMA . Крім того, очікується, що у цієї моделі будуть як задньопривідні, так і повнопривідні модифікації.

Імовірно, конкурентом нового седана від компанії Mercedes-Benz стане Tesla Model 3. Останній має хороші показники продажів у Європі. За даними сайту Carsalesbase, протягом 2020 року електрокар розійшовся тиражем 85 979 одиниць, а торік за січень – листопад було реалізовано 113 894 екземпляри.

Офіційний дебют новинки очікується у 2024 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!