Автомобілі марки BMW зможуть змінювати кольори кузова після натискання кнопки

Баварський автовиробник у рамках виставки Consumer Electronics Show (CES) у Лас-Вегасі представить кілька цікавих розробок, у тому числі унікальні кузовні панелі, здатні змінювати колір натискання кнопки.

Час читання: < 1 хв.
0

Крім кількох нових модифікацій, у тому числі версії електрокросовера iX, яка отримає індекс M60, компанія покаже і одну дуже цікаву розробку. Інформації про неї поки що мало, але закордонні ЗМІ пишуть, що йдеться про особливі кузовні панелі, які можуть змінювати колір, що дозволить позбавити автовласників мук вибору того чи іншого відтінку.

Також анонсовано дебют та «ультрасучасного автомобільного кінотеатру», але інформації про нього немає зовсім. Як і про нову модифікацію iX.

Нагадаємо, що базовий варіант BMW iX оцінюється у 83 200 доларів. Спортивний пакет з 21-дюймовими колісними дисками, тонованими задніми ліхтарями та обробкою Shadowline коштував ще 2 800 доларів. Крім цього журналісти обрали опціональний колір Aventuri Red Metallic вартістю 1 950 доларів. Потім до автомобіля були додані 22-дюймові колісні диски Aero Bi-Color за 950 доларів та обробка крісел перфорованою шкірою Castenea Chestnut за 2450 доларів.

Реклама

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!